Chladiace kamene do Whiskey, sada 9ks, CHD028

Chladiace kamene do Whiskey, sada 9ks, CHD028

Chladiace kamene do Whiskey, sada 9ks, CHD028

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chladiace kamene do Whiskey, sada 9ks, CHD028 - popis produktu

Sada chladiacich kameňov do whisky, 9 kociek ľadu vyrobených z čadičového kameňaKamene whisky zaisťujú, že whisky môžete skutočne piť chladené a neriedené! Chladiace kamene do Whisky sú ideálnym riešením pre všetkých milovníkov whiskey a iného kvalitného pitia. Vďaka tejto vychytávke si môžete vychutnať dokonalú chuť bez akéhokoľvek riedenia vodou vďaka roztopenému  ľadu. Na obyčajný ľad a zriedené drinky už môžete zabudnúť. Kocky len necháte poriadne vychladiť v mrazničke a v prípade potreby si je len hodíte do pitia. Kocky sú vyrobené tak, aby nezanechávali žiadnu chuťovú stopu.Potom použite kamene whisky. Kamene whisky sú vyrobené z kameňa. Všetky prírodné nápoje ijsstenen ochladzujú váš obľúbený nápoj bez toho, aby oslabili chuť. Jednoduché použitie- Dajte kamene rovno do mrazu.- Veľkosť whisky každého kameňa: 2 x 2 x 2 cm.- Sada pozostávajúca z deviatich kameňov whisky a zamatovej tašky.- Zaoblené ľadové kamene vaše sklo nepoškrabajú. Poznámka: Nehryzte ani nejedzte! CHD04028

Produkt Chladiace kamene do Whiskey, sada 9ks, CHD028 patrí do skupiny produktov Sady pohárov, vyrába ho značka ChannelD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Chladiace kamene do Whiskey, sada 9ks, CHD028 - parametre produktu

Chladiace kamene do Whiskey, sada 9ks, CHD028 - história ceny a dostupnosti

Chladiace kamene do Whiskey, sada 9ks, CHD028 - ďalšie zaujímavé produkty

Chladiace kamene do Whiskey, sada 9ks, CHD028 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?