Chesterfield kancelárske kreslo KELEOS Dekorhome #6818110

Chesterfield kancelárske kreslo KELEOS Dekorhome #6818110

Chesterfield kancelárske kreslo KELEOS Dekorhome #6818110

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chesterfield kancelárske kreslo KELEOS Dekorhome - popis produktu

Vzhľad štýlovej kancelárske stoličky kombinuje starožitný a moderný dizajn. Jej retro prevedenie podčiarkuje vysoké prešívané operadlo v štýle Chesterfield a pás kovových nitov zdobiacich okraje sedadla. Kovový rám je vybavený platovými kolieskami, jeho chrómová farba a tvar evokujú moderný dizajn. Poťah sedadla tvorí kvalitná syntetická koža, ktorá sa ľahko udržuje a čistí. Stolička je výškovo nastaviteľná na dosiahnutie ideálneho komfortu sedenia, ľahko ju prispôsobíte výške písacieho stola. Farba:čierna Materiál:umelá koža (100% polyuretán) / kov Rozmery:šírka: 58 cmhĺbka: 62 cmvýška: 98 cm šírka sedu: 46 cmhĺbka sedu: 46 cmvýška sedu: 45 - 53 cm výška chrbtovej opierky: 46 cm Dodávané v demonte.,Vzhľad štýlovej kancelárske stoličky kombinuje starožitný a moderný dizajn. Jej retro prevedenie podčiarkuje vysoké prešívané operadlo v štýle Chesterfield a pás kovových nitov zdobiacich okraje sedadla. Kovový rám je vybavený platovými kolieskami, jeho chrómová farba a tvar evokujú moderný dizajn. Poťah sedadla tvorí kvalitná syntetická koža, ktorá sa ľahko udržuje a čistí. Stolička je výškovo nastaviteľná na dosiahnutie ideálneho komfortu sedenia, ľahko ju prispôsobíte výške písacieho stola. Farba:čierna Materiál:umelá koža (100% polyuretán) / kov Rozmery:šírka: 58 cmhĺbka: 62 cmvýška: 98 cm šírka sedu: 46 cmhĺbka sedu: 46 cmvýška sedu: 45 - 53 cm výška chrbtovej opierky: 46 cm Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske stoličky, patrí pod značku Invicta, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Chesterfield kancelárske kreslo KELEOS Dekorhome #6818110 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske kreslá od značky Invicta v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Chesterfield kancelárske kreslo KELEOS Dekorhome - parametre produktu

Chesterfield kancelárske kreslo KELEOS Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Chesterfield kancelárske kreslo KELEOS Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Chesterfield kancelárske kreslo KELEOS Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?