Cestovný organizér na spodnú bielizeň - červený

Cestovný organizér na spodnú bielizeň - červený

Cestovný organizér na spodnú bielizeň - červený

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cestovný organizér na spodnú bielizeň - červený - popis produktu

Cestovný organizér na spodnú bielizeň - červený Predstavujeme vám cestovná organizér na spodnú bielizeň. Skvelá vychytávka nielen na cesty, ale aj do šatníka! Atraktívny a originálny dizajn tohto organizéra dostane a učaruje každej žene! Organizér je vhodný ako pre cestovanie, tak pre každodenné využívanie v bielizníku. Nápadité prevedení vyzerá veľmi štýlovo. Organizér je uzatvárateľný na zips, vnútri má jedno vrecko slúžiace na umiestnenie spodnej bielizne či ponožiek a zvyšok je vhodný pre podprsenky. Organizér je tak špeciálne uspôsobený, že podprsenky nemusíte nijako promačkávat alebo narušovať ich tvar! Obsah balenia: 1x cestovné organizér na spodnú bielizeň Technická špecifikácia: Rozmery: dĺžka 31 cm x šírka 17 cm x výška 8 cm Materiál: plast, polyester Vzor: prúžky Zapínanie na zips Nevhodné do práčky  

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spodná bielizeň, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Cestovný organizér na spodnú bielizeň - červený je možné nájsť medzi produktmi v skupine Erotická bielizeň, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné organizéry, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Cestovný organizér na spodnú bielizeň - červený - parametre produktu

Cestovný organizér na spodnú bielizeň - červený - história ceny a dostupnosti

Cestovný organizér na spodnú bielizeň - červený - ďalšie zaujímavé produkty

Cestovný organizér na spodnú bielizeň - červený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?