Červeno-hnedá dámska plážová taška "Love"

Červeno-hnedá dámska plážová taška "Love"

Červeno-hnedá dámska plážová taška "Love"

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Červeno-hnedá dámska plážová taška "Love" - popis produktu

Červeno-hnedá dámska plážová taška 'Love' zaujme svojím jednoduchým a praktickým prevedením a dvojitou rukoväťou pre pohodlné nosenie + 2 darčeky a poštovné ZADARMO! Materiál: zmes polyesteru, slamy a bavlny, pevné podšité vnútro Objem: 30,71 litra Rozmery: 39 x 45 x 17,5 cm (dĺžka x výška x hrúbka) + Ku taške dostanete 2 darčeky a poštovné ZADARMO!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky PE-Florence, veľkosť odpovedá označeniu veľká, farebné prevedenie je hnedá, materiál je Polyester v ponuke e-shopu Letnyhit.sk.

Produkt Červeno-hnedá dámska plážová taška "Love" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske tašky, patrí značke PE-Florence, je vyrobený vo veľkosti veľká, vo farbe hnedá, z materiálu Polyester, nájdete ho v e-shope Letnyhit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Plážové tašky, patrí pod značku PE-Florence vo veľkosti veľká, vo farbe hnedá, materiálové zloženie Polyester, v ponuke predajcu Letnyhit.sk.

Červeno-hnedá dámska plážová taška "Love" - parametre produktu

VýrobcaPE-Florence
FarbaHnedá
MateriálBavlna&polyester
VeľkosťVeľká
materiálNylon
materiálPolyester
KategóriaTašky, Kabelky, Dámské kabelky, Dámske tašky, Plážové tašky
ZnačkaPE-Florence
Veľkosťveľká
Farbahnedá
MateriálPolyester
E-shopLetnyhit.sk

Červeno-hnedá dámska plážová taška "Love" - história ceny a dostupnosti

Červeno-hnedá dámska plážová taška "Love" - ďalšie zaujímavé produkty

Červeno-hnedá dámska plážová taška "Love" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?