Ceresit Stop vlhkosti Aero 360 Kúpeľňa pohlcovač vlhkosti komplet biely 450 g

Ceresit Stop vlhkosti Aero 360 Kúpeľňa pohlcovač vlhkosti komplet biely 450 g

Ceresit Stop vlhkosti Aero 360 Kúpeľňa pohlcovač vlhkosti komplet biely 450 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ceresit Stop vlhkosti Aero 360 Kúpeľňa pohlcovač vlhkosti komplet biely 450 g - popis produktu

Revolučný systém AERO 360 ° funguje na fyzikálnom princípe - čím väčšia je kontakt tablety so vzduchom, tým väčšia je jej absorpčná účinok. Aerodynamický tvar prístroja má unikátnu 360 ° vzdušný otvor na prúdenie vzduchu, ktorý umožnuje cirkuláciu vzduchu okolo a skrz tabletu. Ultra absorpčné tablety majú členitý tvar vďaka ktorému je kontaktná plocha tablety so vzduchom väčší, čím sa zvyšuje účinnosť pohlcovania. To vedie k nárastu účinnosti o 40%. AKO pohlcovač FUNGUJE? Nepotrebuje k svojej činnosti žiadnu energiu. Prístroj okamžite po vložení tablety začne vstrebávať nadbytočnú vlhkosť zo vzduchu. Tableta AERO 360 ° používaním postupne zmenšuje svoj objem a keď úplne zmizne, je nutné vložiť novú. Tekutinu vylejte zo zásobníka po úplnom rozpustení tablety. Ako dlho vydrží TABLETA? tablety AERO 360 ° je v miestnosti do 10m2 až 2 mesiace v závislosti na relatívnej vzdušnej vlhkosti a teplote v miestnosti. KDE pohlcovač POUŽIŤ? Pohlcovač možno umiestniť do všetkých priestorov, v ktorých potrebujete redukovať vlhkosť! Optimálne je jeho použitie v miestnostiach ako je kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa, spálňa a priestory s nízkou cirkuláciou vzduchu (pivnica, garáž, podkrovie, karavan, chalupa). Je tiež pomocníkom v prípade, že dôjde k navlhnutia miestnosti v dôsledku vodnej havárie či povodní. Ideálne do priestoru 40m3. KAM UMIESTNIŤ? Na podlahu či vyvýšené miesto, kde je dostatok priestoru pre cirkuláciu vzduchu. Aj keď je prevádzka pohlcovače Ceresit Stop Vlhkosti bezpečný, neponechávajte ho v blízkosti detí a domácich zvierat. Z každej strany pohlcovača by mal byť kvôli dobrej cirkulácii vzduchu voľný priestor minimálne 10 cm. Neumiestňujte pohlcovač v blízkosti zdrojov tepla (kúrenie, krby, atď.). Zabráňte kontaktu tablety AERO 360 ° alebo roztoku s kovmi (napr. Zlaté okraje taniera), kožou, textíliami, kobercom alebo poťahy. V prípade kontaktu, okamžite umyte znečistený predmet teplou vodou. SYSTÉM 2v1 Stop vlhkosti a zápachu Ultra absorpčné aktívne kryštály pre dosiahnutie optimálnej vlhkosti v miestnosti Patentovaná technológia proti zápachu: až 70% redukcia pachov PREVENCIA ALERGIÍ Nadmerná vzdušná vlhkosť vytvára priaznivé podmienky pre výskyt roztočov a plesní a zvyšuje riziko vzniku alergií. Pohlcovače Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360 ° pohlcujú nadmernú vzdušnú vlhkosť a tým pomáhajú zabrániť vzniku a rastu plesní, predchádzať alergiám, astmatickým prejavom, upchatému nosa, podráždenie kože a ekzémom.

Tento produkt nájdete v skupine Odvlhčovače vzduchu, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Ceresit Stop vlhkosti Aero 360 Kúpeľňa pohlcovač vlhkosti komplet biely 450 g patrí do skupiny produktov Pohlcovače vlhkosti v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Ceresit Stop vlhkosti Aero 360 Kúpeľňa pohlcovač vlhkosti komplet biely 450 g - parametre produktu

Ceresit Stop vlhkosti Aero 360 Kúpeľňa pohlcovač vlhkosti komplet biely 450 g - história ceny a dostupnosti

Ceresit Stop vlhkosti Aero 360 Kúpeľňa pohlcovač vlhkosti komplet biely 450 g - súvisiace články v blogu

Ako vybaviť auto proti nástrahám zimy?

Doplňte zimnú výbavu auta. Je lepšie byť na zimu pripravený, ako byť nepríjemne prekvapený.

Ceresit Stop vlhkosti Aero 360 Kúpeľňa pohlcovač vlhkosti komplet biely 450 g - ďalšie zaujímavé produkty

Ceresit Stop vlhkosti Aero 360 Kúpeľňa pohlcovač vlhkosti komplet biely 450 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?