Čelenka Harper Rio

Čelenka Harper Rio "ORANŽOVÁ"

Čelenka Harper Rio

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 55 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čelenka Harper Rio "ORANŽOVÁ" - popis produktu

Čelenka potiahnutá hodvábom. Doplnok, ktorý si zamilujete Vy aj Vaše vlasy.Čelenka z kolekcie Rio je výrazným a štýlovým doplnkom, ktorý pridáva žiarivú energiu do každého outfitu. Jej moderný dizajn kombinuje živé farby a vzory, ktoré sú tak pestré ako samotná žena - nežné, hravé, divoké a plné energie! Z praktického hľadiska je to jednoduchý a efektný pomocník pri dňoch, kedy nie je čas stáť hodinu pred zrkadlom. Tento doplnok je pre všetky ženy, ktoré sú síce uponáhľané, no perfektne zorganizované. Ani vlasy nie sú vždy dokonalé ale sebavedomá žena nájde spôsob, ako to rýchlo zmeniť a vykúzliť účes ako od kaderníka. Ozdobte svoju korunu krásy hodvábnym luxusom Dajana Rodriguez.

Produkt Čelenka Harper Rio "ORANŽOVÁ" patrí do skupiny produktov Vlasové doplnky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, farebné prevedenie je ČIERNA, fialová, oranžová, Púdrovo Fialová, materiál je 100 % hodváb, hodváb v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Čelenka Harper Rio "ORANŽOVÁ" - parametre produktu

FarbaFialová/Púdrovo Fialová/Oranžová/Čierna
Materiál100% Hodváb
KategóriaČelenky, Vlasové doplnky
ZnačkaDajana Rodriguez
FarbaČIERNA, fialová, oranžová, Púdrovo Fialová
Materiál100 % hodváb, hodváb
E-shopDajanarodriguez.sk

Čelenka Harper Rio "ORANŽOVÁ" - história ceny a dostupnosti

Čelenka Harper Rio "ORANŽOVÁ" - ďalšie zaujímavé produkty

Čelenka Harper Rio "ORANŽOVÁ" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?