CASTELLI Cyklistický overal - FREE SANREMO LADY - čierna/oranžová

CASTELLI Cyklistický overal - FREE SANREMO LADY - čierna/oranžová

CASTELLI Cyklistický overal - FREE SANREMO LADY - čierna/oranžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistický overal - FREE SANREMO LADY - čierna/oranžová - popis produktu

Dámska triatlon kombinéza ideálna pre dlhšie disciplíny. Kombinéza bez rukávov Sanremo druhej generácie je rýchlejšia ako kedykoľvek predtým. Tkanina hlavného torza je Velocity Rev2 a poskytuje aerodynamiku s vynikajúcim prispôsobením sa a odvodom vlhkosti. Zadný diel zo sieťoviny Velocity pre priedušnosť a blokovanie 94 % UV lúčov pre výraznú ochranu pred slnkom (UPF 16). Konštrukcia okolo ramien znižuje trenie. Predná konštrukcia Castelli Sanremo uľahčuje ohýbanie sa pri bicyklovaní a narovnávanie pri behu a plávaní. 2 zadné ploché vrecká, neobmedzujú pri plávaní, ale zároveň poskytujú veľkorysý priestor pre výživu. Nová konštrukcia nohavíc sadne ešte lepšie a s väčšou podporou svalov. Ploché ukončovacie lemy Giro⁴ predlžujú nohavice pre maximálnu aerodynamiku. Cyklovložka Kiss Tri poskytuje pohodlie na bicykli a pri behu ju takmer necítite. STRIH: Aero, BENEFIT: priedušná vložka, silikónové ukončenia, UV ochrana, ploché švy, VLASTNOSTI: kompresné, priedušné, rýchloschnúce, aerodynamické, ZAPÍNANIE: so zipsom, VYUŽITIE: triatlon, PREVEDENIE: 2 zadné vrecká, zúžený strih, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, bez rukávov, MATERIÁL: Polyamid, Polyester, Velocity Rev 2, Elastan, POHLAVIE: dámske

Produkt CASTELLI Cyklistický overal - FREE SANREMO LADY - čierna/oranžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske overaly od značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, farebné prevedenie je ČIERNA, oranžová, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je navrhnutý female.

CASTELLI Cyklistický overal - FREE SANREMO LADY - čierna/oranžová - parametre produktu

Farbačierna/oranžová
Veľkosťčierna/oranžová
Určeniefemale
KategóriaOveraly, Dámske overaly, Kombinézy
ZnačkaCastelli
VeľkosťL, M, S, XL
FarbaČIERNA, oranžová
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistický overal - FREE SANREMO LADY - čierna/oranžová - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický overal - FREE SANREMO LADY - čierna/oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistický overal - FREE SANREMO LADY - čierna/oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?