CASTELLI Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - CLASSIFICA II - čierna

CASTELLI Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - CLASSIFICA II - čierna

CASTELLI Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - CLASSIFICA II - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - CLASSIFICA II - čierna - popis produktu

DRES Tento dres vyhráva klasifikáciu kombináciou čistého vzhľadu a skvelého výkonu. Jeho špeciálne zafarbený materiál micro piqué prináša pohodlie a sofistikovanosť v drese, v ktorom budete radi jazdiť celý deň. NOHAVICE Výstelka KISS Air2 pre celodenný komfort. Matná Lycra® ProDry Soft pre vynikajúcu kompresiu a odvod vlhkosti. 8 panelový strih aby perfektne sadli. Reflexné panely na zadnej strane stehien. Ploché ukončovacie lemy GIRO3.   BENEFIT: sofistikovaný dizajn, regulácia vlhkosti, s trakmi, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, komfortné, extrémne ľahké, elastické, ZAPÍNANIE: YKK® zips, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +18°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +30°C, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, krátke nohavice, MATERIÁL: KISS Air cyklovložka, Polyester, Lycra, POHLAVIE: pánske

Produkt CASTELLI Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - CLASSIFICA II - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Castelli, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka Castelli, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

Produkt CASTELLI Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - CLASSIFICA II - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

CASTELLI Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - CLASSIFICA II - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Dresy, Krátke nohavice, Cyklistické dresy, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - CLASSIFICA II - čierna - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - CLASSIFICA II - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - CLASSIFICA II - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?