CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - UNLIMITED ENDURANCE - šedá

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - UNLIMITED ENDURANCE - šedá

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - UNLIMITED ENDURANCE - šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - UNLIMITED ENDURANCE - šedá - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Dres so všetkým, čo potrebujete na veľké dobrodružstvo na bicykli: ľahký, s veľkými vreckami a pohodlné. Elastická, odvetraná mikrosieťovina Strada pre skvelý strih a odvod vlhkosti Ukončenie rukávov bez obšitia Tri veľké zadné vrecká Zazipsovateľné vrecko na cennosti Zips YKK® Vislon® po celej dĺžke Elastický pás udrží dres na mieste a poskytuje vreckám oporu. Hmotnosť: 100 g (M) Strih: klasický Teplotný rozsah: 18-35°C Materiálové zloženie: 92%polyester 8%elastan Dres Unlimited Endurance prináša funkčnosť, ktorú potrebujete pri dlhých hodinách na bicykli, bez dôrazu na aerodynamiku. Dres je zo sieťovinového materiálu, ktorý zaistí dobré odvetranie a je aj dosť elastický, aby dobre sadol a cítili ste sa čo najpohodlnejšie. Strih je trochu voľnejší ako pri klasickom cestnom drese, takže sa môžete voľnejšie hýbať. Na chrbte má tri veľké vrecká, ktoré unesú všetko, čo na dlhom dobrodružstve potrebujete a nechýba zazipsovateľné vrecko na cennosti. Elastický pás nielen, že drží dres na mieste, ale aj poskytuje oporu pre extra náklad vo vreckách. Tento dres má všetko, čo potrebujete na dlhé dni na bicykli, takže sa môžete sústrediť na pôžitok z jazdy. POHLAVIE: pánske

Produkt CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - UNLIMITED ENDURANCE - šedá patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Castelli, je vyrobený vo veľkosti L, XL, farebná verzia je šedá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - UNLIMITED ENDURANCE - šedá - parametre produktu

Farbašedá
Veľkosťšedá
Určeniemale
KategóriaDresy, Bicykle, Cyklistické dresy
ZnačkaCastelli
VeľkosťL, XL
Farbašedá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - UNLIMITED ENDURANCE - šedá - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - UNLIMITED ENDURANCE - šedá - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - UNLIMITED ENDURANCE - šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?