CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GRIMPEUR - svetlo modrá

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GRIMPEUR - svetlo modrá

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GRIMPEUR - svetlo modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GRIMPEUR - svetlo modrá - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Farby a grafika inšpirované 70-tými rokmi na tomto drese postavenom na základe modelu Competizione 2. Je to ideálny všestranný dres pre všetky druhy jázd, ktorý ponúka pohodlie pri tréningu a rýchlosť pri rýchlych skupinových jazdách. Strada mikro elastická sieťovina vpredu a vzadu, pre dobré usadenie na telo a reguláciu vlhkosti. Aerodynamická látka na rukávoch, bočných paneloch a vreckách pre ideálne usadenie na tele. Anatomické bočné panely, ktoré prechádzajú až na chrbát. Skrytý zips YKK® Vislon po celej dĺžke s ľahkým chodom. Elastický len so silikónovým prúžkom na páse proti vykasávaniu. Farby: 498 – voda, 702 – horčica, 982 – moruša, 983 - machHmotnosť: 116 g (M) Teplotný rozsah: 18 - 38 °C Materiálové zloženie: Hlavný materiál 92%polyester 8%elastan Boky, rukávy, vrecko 94%polyester 6%elastan Inšpirácia a retro vzhľad 70-tych rokov, pruh cez prsia i farby ktoré leteli v 1970. Základom je strih Competizione 2, ktorý je úžasný a je v súlade s názvom tohto dresu, ktorý znamená vrchár špecialista. POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické dresy, vyrába ho značka Castelli, je vyrobený vo veľkosti M, farebná verzia je Svetlo modrá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GRIMPEUR - svetlo modrá - parametre produktu

Farbasvetlo modrá
Veľkosťsvetlo modrá
Určeniemale
KategóriaSvetlá, Dresy, Cyklistické dresy
ZnačkaCastelli
VeľkosťM
FarbaSvetlo modrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GRIMPEUR - svetlo modrá - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GRIMPEUR - svetlo modrá - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GRIMPEUR - svetlo modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?