CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GIRO D'ITALIA 2023 - ružová

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GIRO D'ITALIA 2023 - ružová

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GIRO D'ITALIA 2023 - ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GIRO D'ITALIA 2023 - ružová - popis produktu

Oslávte Giro dresom Competizione. Dresy lídra pretekov Giro d'Italia sú v cyklistike ikonické. Teraz môžete aj vy prejaviť podporu pretekom Giro alebo svojmu obľúbenému jazdcovi, ktorý vedie klasifikáciu, s dresom Competizione. Nielenže má rovnakú grafiku, ale používa aj recyklované tkaniny Sitip rovnako ako pretekársky dres. Tomuto sme dali strih, ktorý skvele padne, aj keď nemáte postavu ako jazdec Grand Tour. Na dokončenie tohto dresu sme použili zips YKK® Vislon®, silikónový pás a 3 zadné vrecká. Teraz už zostáva len povzbudzovať jazdcov tohtoročného Giro d'Italia! -Recyklované látky Sitip for Castelli na zákazku s Velo Light vpredu a vzadu a 3D sieťovinou na rukávoch -Zips YKK® Vislon® s ťaháčikom Castelli Scorpion -Silikónový pás -3 zadné vrecká -Neutrálny strih s vysoko elastickými tkaninami je vhodný pre väčšinu typov postáv STRIH: zúžený, BENEFIT: vyrobené z recyklovanej priadze, sieťové zóny, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: priedušné, ľahké, komfortné, elastické, anatomické, ZAPÍNANIE: Vislon zips, YKK® zips, zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +18°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +38°C, PRO TÍMY: GIRO D'ITALIA, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: 3D Mesh, Polyester, Sitip, Elastan, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické dresy, vyrába ho značka Castelli, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebná verzia je ružová, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GIRO D'ITALIA 2023 - ružová - parametre produktu

Farbaružová
Veľkosťružová
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy, Cyklistika
ZnačkaCastelli
Veľkosť2XL, L, M, XL
Farbaružová
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GIRO D'ITALIA 2023 - ružová - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GIRO D'ITALIA 2023 - ružová - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - GIRO D'ITALIA 2023 - ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?