CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - fialová #9388018

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - fialová #9388018

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - fialová #9388018

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - fialová - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Perfektný jednofarebný dres so všetkými Castelli technickými detailami a výkonom pre každú jazdu. Materiál ProSecco Strada Donna pre extra ventiláciu a vynikajúci odvod potu. Kontrastný golier a spodná časť vreciek. Zips YKK® Vislon® s logom škorpióna. 3 zadné vrecká so zníženým strihom. Silikónový elastický lem na páse. Reflexné lemovanie. Hmotnosť: 109 g (S) Teplotný rozsah: 18 - 32 °C Materiálové zloženie: 100%polyester Meno „Anima“ znamená v taliančine duša a presne to vystihuje tento dres. Znamená to správne prispôsobiť malé detaily, ako napríklad dokonalý strih, mäkká, rýchloschnúca a elastická tkanina, ľahko posuvný YKK® zips a inovatívna konštrukcia vreciek Castelli. Štýl držíme čistý a nechávame vyniknúť detaily. Okrem pár kozmetických úprav je najväčšou zmenou oproti predchádzajúcej generácii vylepšená látka ProSecco Velo Donna, ktorá je mäkšia a pohodlnejšia. Je to exkluzívna Castelli látka a vďaka nej neuveríte, že Anima je základným dresom. POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka Castelli, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je fialová, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - fialová - parametre produktu

Farbafialová
Veľkosťfialová
Určeniefemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaCastelli
VeľkosťS
Farbafialová
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - fialová - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - fialová - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres s krátkym rukávom - fialová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?