CASTELLI Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - FLY LS W - šedá

CASTELLI Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - FLY LS W - šedá

CASTELLI Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - FLY LS W - šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - FLY LS W - šedá - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Dres Fly s dlhým rukávom je ľahučký termo dres pre dni, keď je len trochu chladno a vy chcete jazdiť rýchlo. Jemná, česaná látka Fly T-SL poskytuje dostatok tepla pri zachovaní elasticity a nízkej hmotnosti. Dres Fly LS je navrhnutý so strihom tesne na telo. Super ľahká konštrukcia so skvelou izoláciou Bezgolierová konštrukcia pre lepšiu termoreguláciuCastelli FLY Fabric Technologies: FFTFLY T-SL materiálKvalitný zips YKK® Vislon® zips3 zadné vrecká, jedno so zipsom na cennostiElastický silikónový lem na páse, aby dres držal na miesteReflexné pásiky na zadných vreckách Hmotnosť: 269g(S) Teplotný rozsah: 12-18°C Materiálové zloženie: Hlavný materiál 90%polyester 10%elastan Spodný diel trupu 80%polyamid 20%elastan Aj počas chladnejších dní chcete mať ten pocit rýchlosti, ktorý prináša nosenie aero dresu. Dres Fly LS vám pri nízkej váhe dáva slobodu pohybu a pocit rýchlosti ako letný aero dres, ale ponúka tepelnú izoláciu, potrebnú, keď teploty začnú klesať od letných k jesenným až zimným. Inšpirovali sme sa našimi aero dresmi – nízky golier, strih presne na telo, komfort a sloboda pohybu, ale pridali sme zateplenie s pomocou látky FLY T-SL a dlhých rukávov. Tri zadné vrecká ponúkajú dosť úložného priestoru a bonusom je vrecko so zipsom na cennosti. Elastický pás so silikónovým lemom držia dres na mieste. A pri skracujúcich sa dňoch oceníte reflexné pásiky na chrbte. POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka Castelli, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je šedá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

CASTELLI Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - FLY LS W - šedá - parametre produktu

Farbašedá
Veľkosťšedá
Určeniefemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaCastelli
VeľkosťS
Farbašedá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - FLY LS W - šedá - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - FLY LS W - šedá - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - FLY LS W - šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?