CASTELLI Cyklistický dres bez rukávov - SOLARIS TOP - modrá

CASTELLI Cyklistický dres bez rukávov - SOLARIS TOP - modrá

CASTELLI Cyklistický dres bez rukávov - SOLARIS TOP - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistický dres bez rukávov - SOLARIS TOP - modrá - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Top pre jazdy v najhorúcejších dňoch s dvojitou látkou vpredu a športovým zadným dielom s dvojicou vreciek. Materiál Softlex - pružný a jemný na dotyk ako bavlna. Zadný diel v športovom štýle. Dvojitá vrstva látky cez prsia s krížovou konštrukciou a 3cm širokým elastickým lemom popod prsia. 2 zadné vrecká. Hmotnosť: 109 g (S) Teplotný rozsah: 22 - 40 °C Materiálové zloženie 81%polyamid 19%elastan Neodporúčame ho na dlhé alebo dokonca stredne dlhé jazdy na slnku, ale je to najlepšia možnosť, akú poznáme na večerné jazdy v najhorúcejších letných dňoch, alebo ak sa snažíte vyrovnať svoje opálenie. Top má vpredu krížovú konštrukciu s gumou pod prsiami, ale so zadnou športovou konštrukciou, funguje dobre v kombinácii s mnohými športovými podprsenkami. Tkanina Softlex je pružná a skvelo sedí a vzadu máte dvojicu vreciek. POHLAVIE: dámske

Produkt CASTELLI Cyklistický dres bez rukávov - SOLARIS TOP - modrá patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Castelli, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je modrá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

CASTELLI Cyklistický dres bez rukávov - SOLARIS TOP - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniefemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaCastelli
VeľkosťS
Farbamodrá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistický dres bez rukávov - SOLARIS TOP - modrá - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistický dres bez rukávov - SOLARIS TOP - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistický dres bez rukávov - SOLARIS TOP - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?