CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - modrá

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - modrá

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - modrá - popis produktu

ČO TO JE / VLASTNOSTI PRODUKTU Navrhnuté s dôrazom na pohodlie a výkon, tieto krátke nohavice sú najlepší výber pre väčšinu Vašich výjazdov. Látka Espresso Doppio vyvinutá v Castelli pre pohodlie a vynikajúci strih. Ukončenie nohavíc bez obšitia, so silikónovým gripom Elastické sieťovinové traky pre priedušnosť a pohodlie. Vrecko na zadnom diele pre extra úložný priestor Vložka Progetto X2 Air pre celodenný komfort Reflexné pásiky pre zvýšenie viditeľnosti Hmotnosť: 164 g (M) Teplotný rozsah: 15-35°C Strih: Na telo Materiálové zloženie: Hlavný materiál 73%polyamid 27%elastan Sieťovina 80%polyamid 20%elastan Traky 80%polyester 20%elastan Vložka 87%polyester 13%elastan Keď sme sa rozhodli vyrobiť tieto krátke nohavice, hlavnou myšlienkou bolo spraviť nohavice, po ktorých by ste siahli len čo stihnú uschnúť po praní, bez ohľadu na to, akú jazdu máte v ten deň v pláne. Myšlienku sme premenili na skutočnosť. Najprv sme vyvinuli jemnú, elastickú látku, ktorá je príjemná na dotyk od prvého oblečenia. Je to prispôsobivá látka, ktorá sa zladí s pohybmi vášho tela bez toho, aby bola príliš tesná či sťahujúca. Zvýšenú pozornosť sme venovali strihu, aby všetko držalo tam, kde má a pridali sme silikónový grip na leme nohavíc, aby ste si zachovali tú správnu dĺžku a ostrosť cyklistického opálenia. Sieťovinové traky sú elastické a priedušné zároveň. Samozrejme, celodenný komfort zaistí naša vložka Progetto X2 Air. Celok dotvárajú malé detaily – zadné vrecko na cennosti a reflexné prúžky pre vyššiu bezpečnosť. Všetko toto robí z Espressa naše aj vaše nové obľúbené krátke nohavice. POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti L, M, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - modrá patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Castelli, veľkosť odpovedá označeniu L, M, farebné prevedenie je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti L, M, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
VeľkosťL, M
Farbamodrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - modrá - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?