CASTELLI Cyklistická kombinéza - SANREMO ROS SUIT - červená/čierna

CASTELLI Cyklistická kombinéza - SANREMO ROS SUIT - červená/čierna

CASTELLI Cyklistická kombinéza - SANREMO ROS SUIT - červená/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistická kombinéza - SANREMO ROS SUIT - červená/čierna - popis produktu

Kombinácia dvoch najvýkonnejších produktov od Castelli – bunda Perfetto RoS a nohavice Sorpasso RoS. Táto kombinéza poskytuje najväčšie pohodlie počas zimných jázd. Prečo si zvoliť tento jedinečný kúsok? Odstránením vrstiev okolo pása a trakov sa zabezpečí lepší komfort a pevné spojenie dvoch častí na páse vás udrží v teple a zabráni vnikaniu studeného vzduchu do vnútra. VRCHNÁ ČASŤ: -Exkluzívny Castelli GORE-TEX INFINIUM™ WINDOSTOPPER® 205 Warm vpredu, je odolný voči vode a s jemným flísom na vnútornej strane. -GORE-TEX INFINIUM™ WINDOSTOPPER® 203 Stretch vzadu, pre extra elasticitu a vzdušnosť. -Prelepené švy na ramenách zvyšujú ochranu za dažďa. -YKK Vislon ® zips s ľahkým ovládaním a chlopňou pre extra odolnosť voči vetru a vode. -Dva ventilačné otvory na zips vpredu po stranách. -2 zadné vrecká s priehradkou na pumpičku sú ľahko prístupné i v rukaviciach. SPODNÁ ČASŤ: -Materiál Nano Flex 3G poskytuje tú najlepšiu kombináciu tepla, elasticity, mäkkosti a odolnosti voči vode. -Panely z Nano Flex Xtra Dry na stehnách a vrchnej prednej časti nohavíc, zvyšujú teplotný komfort. -Anatomický strih na bedrách a kolenách. -Cyklovložka Progetto X2 Air pre zvýšenie pohodlia pri dlhých jazdách. -Reflexné panely na členkoch pre zlepšenie viditeľnosti. -YKK® Camlock® zipsy na spodnej strane nôh. BENEFIT: silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, vetruodolné, vodeodolné, ľahké, komfortné, izolačné, aerodynamické, ZAPÍNANIE: YKK® zips, zips po celej dĺžke, CamLock, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +2°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +12°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: reflexné prvky, 2 zadné vrecká, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, dlhý rukáv, MATERIÁL: Nano Flex Xtra Dry, Nano Flex 3G, Progetto X2 Air cyklovložka, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti 3XL, L, XL, farebný variant je červená, ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

CASTELLI Cyklistická kombinéza - SANREMO ROS SUIT - červená/čierna - parametre produktu

Farbačervená/čierna
Veľkosťčervená/čierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Kombinézy, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
Veľkosť3XL, L, XL
Farbačervená, ČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistická kombinéza - SANREMO ROS SUIT - červená/čierna - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistická kombinéza - SANREMO ROS SUIT - červená/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistická kombinéza - SANREMO ROS SUIT - červená/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?