Case Logic Roller na notebook 17,3“ Black

Case Logic Roller na notebook 17,3“ Black

Case Logic Roller na notebook 17,3“ Black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 110,11 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Roller na notebook 17,3“ Black - popis produktu

Moderný kufor na kolieskach je veľmi praktický spoločník na dlhšie služobné cesty. V kufri je dostatok miesta pre notebook, tablet, dokumenty a všetky dôležité pracovné potreby aj príslušenstvo a v neposlednom rade aj na šaty na prezlečenie. - kufor na kolieskach s ochranným vreckom na 17,3' notebook a 10,1' tablet/iPad - oddelené vrecko na dokumenty, aby zostali nepokrčené - prehľadný organizér pre usporiadanie drobnej elektroniky, príslušenstva aj písacích potrieb - priestranný zadný oddiel na šaty skvele poslúži pri dvojdňových pracovných cestách - dno predného vrecka je prispôsobené na uloženie neforemného sieťového zdroja - menšie, ľahko prístupné vrecko vpredu vhodné napr. na mobilný telefón - polstrované ucho pre pohodlné prenášanie - teleskopická rukoväť pre ľahkú manipuláciu na letiskách či železničných staniciach - robustné kolieska so širokým rozchodom a vynikajúcou stabilitou zaisťujúci tichý a hladký chod

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Case Logic Roller na notebook 17,3“ Black je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na kolieskach od značky Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kufre na notebook, patrí pod značku Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Case Logic Roller na notebook 17,3“ Black - parametre produktu

Case Logic Roller na notebook 17,3“ Black - história ceny a dostupnosti

Case Logic Roller na notebook 17,3“ Black - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Roller na notebook 17,3“ Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?