Case Logic Advantage 15,6

Case Logic Advantage 15,6" Dark blue

Case Logic Advantage 15,6

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 33,82 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Advantage 15,6" Dark blue - popis produktu

ElegantníýAdvantage ponúka čalúnený oddiel na 15,6' notebook a dostatok priestoru na objemné káble, príslušenstvo a ďalšiu elektroniku. Majiteľa poteší šikovná predná kapsička so skrytým zipsom, vďaka ktorej bude mať svoj smartphone vždy bezpečne uložený a poruke. Prehľadný organizér v prednom vrecku vám pomôže sa dobre orientovať v uložených drobnostiach a veľkou výhodou je aj samostatný oddiel na dokumenty. V tejto taške má proste všetko svoje miesto. čalúnený oddiel na notebook veľkosti až 15,6' samostatná priehradka na 10,1' tablet oddiel na dokumenty priestranné predné vrecko s organizérom predná kapsička so skrytým zipsom vhodná na uschovanie telefónu nastaviteľný a odnímateľný ramenný popruh dve ušká umožňujú nosenie v ruke popruh umožňujúci nasadenie na teleskopickú rukoväť cestovného kufra úzký profil

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je modrá, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Case Logic Advantage 15,6" Dark blue - parametre produktu

Farbamodrá
KategóriaTašky, Káble, Notebooky, Tašky na notebook
ZnačkaCase Logic
Farbamodrá
E-shopBagalio.sk

Case Logic Advantage 15,6" Dark blue - história ceny a dostupnosti

Case Logic Advantage 15,6" Dark blue - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Advantage 15,6" Dark blue - ako nakúpiť najvýhodnejšie?