CARBO Medicinalis Sanova 20 tbl

CARBO Medicinalis Sanova 20 tbl

CARBO Medicinalis Sanova 20 tbl

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 3,53 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CARBO Medicinalis Sanova 20 tbl - popis produktu

Zložky: 1 tableta obsahuje 250 mg aktívneho uhlia (carbo activatus – aktivované (medicinálné) uhlie rastlinného pôvodu).

Použitie:

Výživový doplnok je určený na perorálne užívanie v množstve 1 tableta 1 krát za deň. Tablety sa užívajú celé a zapijú sa vodou alebo je možné nechať tabletu rozpustiť v malom množstve tekutiny, dôkladne rozmiešať a vypiť. Tablety je možné i rozhrýzť alebo rozdrviť a zapiť vodou. Vhodné pre dospelých a deti od 3 rokov.

Upozornenia:Nevhodné pre deti do 3 rokov. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Neužívajte v prípade precitlivenosti na jednotlivé zložky doplnku. Výživový doplnok môže v možnom rozsahu znižovať absorpciu liekov zo zažívacieho traktu. O vhodnosti užívania doplnku súčasne s liekmi sa vždy poraďte s lekárom.

CARBO Medicinalis Sanova 20 tbl - história ceny a dostupnosti

CARBO Medicinalis Sanova 20 tbl - ďalšie zaujímavé produkty

CARBO Medicinalis Sanova 20 tbl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?