Canvit JUNIOR pre psy 100tbl

Canvit JUNIOR pre psy 100tbl

Canvit JUNIOR pre psy 100tbl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Canvit JUNIOR pre psy 100tbl - popis produktu

Šteňatá počas svojho rastu vyžadujú zvýšený príjem vitamínov, minerálov, aminokyselín a ďalších esenciálnych živín, ktoré podporujú zdravý rast. Canvit Junior je tým najlepším prírodným zdrojom všetkých potrebných živín. Vďaka jedinečnému zloženiu prípravku Canvit bude psík prospievať tak, ako je žiadané. Liek je určený na každodenné použitie. Pomáha k správnej funkčnosti mozgu, pamäti, zažívacieho a tráviaceho aparátu. Ideálny doplnok pre každodennú starostlivosť pri zníženej obranyschopnosti. Znížená obranyschopnosť sa môže prejaviť pri zmene životných podmienok (cestovanie, sťahovanie, nový člen v rodine), u súk po pôrode alebo laktácii, ale aj u psov po operácii a v období rekonvalescencie.

Odporúčané dávkovanie nutričného doplnku Canvit Junior:

Odporúčame užívať 1 tabletu (1 tbl = 1 g) denne na 5 kg živej váhy psa. Ak Váš maznáčik váži 10 kg, je možné mu podať 2 tbl Canvit Junior.

Canvit JUNIOR pre psy 100tbl - parametre produktu

KategóriaAminokyseliny

Canvit JUNIOR pre psy 100tbl - história ceny a dostupnosti

Canvit JUNIOR pre psy 100tbl - ďalšie zaujímavé produkty

Canvit JUNIOR pre psy 100tbl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?