Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g

Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g

Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,09 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g - popis produktu

Obsah Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g / 76 tabliet Charakteristika Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku Doplnkové krmivo vhodné pre psov nad 25 kg: dlhosrsté psy, biele psy, pĺznuce psy, psy pri ktorých je vyžadovaná vysoká kvalita srsti a perfektný vzhľad. Komplex proaktívnych látok (biotínu, zinku, vitamínov skupiny B a metionínu) podporuje zdravý vývoj kože, kvalitu a lesk srsti a pozitívne ovplyvňuje rohovinu pazúrikov. Odporúčame pre obdobie výmeny srsti u pĺznucich psov. Dávkovanie Odporučaná dávka je 1 tableta na 15 kg hmotnosti psa. Tablety je vhodné podávať počas minimálne 3 týždňov priamo z ruky alebo rozdrvené do krmiva. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Canvit Biotin Maxi pre psov 76 tabliet Komplex vitamínov a organicky viazaných minerálov na podporu zdravého stavu kože, srsti a rohoviny pazúrikov. Komplex živín obsiahnutý v Canvit Biotin zabezpečuje regeneráciu kože a tvorbu bohatej a lesklej srsti nevyhnutnej na perfektný vzhľad nielen u výstavných psov.

Vhodné pre psy nad 25 kg: dlhosrsté psy, biele psy, pĺznúce psy, psy pri ktorých je vyžadovaná vysoká kvalita srsti a perfektný vzhľad. Chutnosť tabliet je zaistená vďaka prídavku pečienok (jedná se o 100% prírodný hydrolyzát pečene – žiadne chémia, žiadne umelé arómy ani farbivá).

Prírodný doplnok k stravy, ktorý obsahuje vysoký počet vitamínov a podporuje rast srsťi Vášho psa.

Lesklá srsť, prirodzená obnova srsti a zdravá pokožka

Produkt Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g patrí do skupiny produktov Doplnky výživy, je v ponuke značky (bez zařazení), Canvit, Canvit s.r.o. NEW, je vyrobený vo veľkosti 230g, 500g v ponuke e-shopu Najlekaren.eu, Pilulka.sk, Dobrá-Miska.sk, MojaLekáreň.sk, Pet-Market.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Výživové doplnky, patrí značke (bez zařazení), Canvit, Canvit s.r.o. NEW, veľkosť je 230g, 500g, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu, Pilulka.sk, Dobrá-Miska.sk, MojaLekáreň.sk, Pet-Market.sk.

Produkt Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky stravy, patrí značke (bez zařazení), Canvit, Canvit s.r.o. NEW, je vyrobený vo veľkosti 230g, 500g, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Pilulka.sk, Dobrá-Miska.sk, MojaLekáreň.sk, Pet-Market.sk.

Produkt Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g má EAN kód 8595602507740.

Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g - parametre produktu

Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g - história ceny a dostupnosti

Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g - ďalšie zaujímavé produkty

Canvit Biotin Maxi pre psov na srsť a pokožku 230g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?