Canpol Babies slamka na športové fľaše 12m+

Canpol Babies slamka na športové fľaše 12m+

Canpol Babies slamka na športové fľaše 12m+

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Canpol Babies slamka na športové fľaše 12m+ - popis produktu

Jemný silikónový náustok/slamka sú bezpečné pre citlivé ďasná. Má vstavanú membránu, ktorá zabraňuje rozliatiu a znižuje únik tekutiny. Silikónová trubica je spojená s plastovou slamkou, ktorá sa končí na dne športového pohára. Uľahčuje to dieťaťu pitie bez nutnosti naklonenia športovej fľaše.

Výrobok udržujte čistý. Pred prvým a každým ďalším použitím vyčistite náustok a rúrku teplou vodou s jemným čistiacim prostriedkom a dôkladne opláchnite. Nedezinfikujte slamku/náustok, neumývajte v umývačke, nevyvárajte ani neohrievajte v mikrovlnnej rúre. Výrobok pred každým použitím skontrolujte. Pri prvých známkach poškodenia alebo opotrebovania prestaňte používať. Husté tekutiny (napr. ovocné kaše) môžu upchať náustok. Sústavné a dlhodobé sanie tekutín môže spôsobiť vznik zubného kazu. Pred kŕmením vždy skontrolujte teplotu jedla. Z hygienických a bezpečnostných dôvodov odporúčame výrobok vymeniť za nový každé 1 – 2 mesiace. Dôležité! Počas jedenia nenechávajte dieťa bez dozoru. Slamka nie je vhodná pre deti mladšie ako 6 mesiacov.

Upozornenie

Výrobok nie je hračka. Uchovávajte mimo dosahu dieťaťa.

Produkt Canpol Babies slamka na športové fľaše 12m+ patrí do skupiny produktov Športové fľaše, vyrába ho značka eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

Canpol Babies slamka na športové fľaše 12m+ - parametre produktu

Canpol Babies slamka na športové fľaše 12m+ - história ceny a dostupnosti

Canpol Babies slamka na športové fľaše 12m+ - ďalšie zaujímavé produkty

Canpol Babies slamka na športové fľaše 12m+ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?