Canpol Babies cvičný pohár so silikónovým náustkom Cute Animals 6m+, modrý 320ml

Canpol Babies cvičný pohár so silikónovým náustkom Cute Animals 6m+, modrý 320ml

Canpol Babies cvičný pohár so silikónovým náustkom Cute Animals 6m+, modrý 320ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Canpol Babies cvičný pohár so silikónovým náustkom Cute Animals 6m+, modrý 320ml - popis produktu

Tento cvičný pohár s pestrými potlačami CUTE ANIMALS je skvelý na učenie sa samostatnému pitiu. Má pohodlné široké držadlá, ktoré dieťaťu pomáhajú držať pohár. Široké hrdlo uľahčuje umývanie a nalievanie tekutín. Mäkký silikónový náustok nedráždi jemné ďasná dieťaťa. Odstránením držadiel môžete u starších detí pohár ľahko zmeniť na fľašu na vodu. Tesný kryt chráni náustok pred zašpinením. Pohár je vhodný na používanie v umývačke a mikrovlnnej rúre. Vhodné pre deti od 6 mesiacov.

  • Má pohodlné držadlá, ktoré dieťaťu pomáhajú držať pohár.
  • Široké hrdlo uľahčuje umývanie a nalievanie tekutín.
  • Mäkký silikónový náustok nedráždi jemné ďasná dieťaťa.
  • Tesný kryt chráni náustok pred zašpinením.
  • Odstránením držadiel môžete u starších detí pohár ľahko zmeniť na fľašu na vodu.
  • Vymeniteľný náustok 56/600.
Ako používať cvičný pohár Canpol Babies Udržujte v čistote. Pred prvým a každým ďalším použitím umyte pohár a jeho súčasti (prstenec, náustok, držadlá, vrchnák) v teplej vode s jemným prostriedkom. Dôkladne opláchnite. Nevyvárajte. Nepoužívajte žiadne dezinfekčné prostriedky. Počas používania a čistenia sa vyhýbajte drsným nástrojom, ktoré poškriabu povrch. Pohár sa môže používať v umývačke (max. 60 °C) a v mikrovlnnej rúre (bez náustka a vrchnáka). Silikónový náustok nie je vhodný na umývanie v umývačke ani ohrievanie v mikrovlnnej rúre. Pri zohrievaní jedla v mikrovlnnej rúre postupujte obzvlášť opatrne. Ak ohrievate jedlo v mikrovlnnej rúre, nezabúdajte, že pohár musí byť otvorený. Majte na pamäti, že tekutiny a jedlá ohrievané v mikrovlnnej rúre sa môžu zohriať nerovnomerne alebo na veľmi vysoké teploty. Ohriaty nápoj vždy premiešajte, aby sa zabezpečilo rovnomerné rozloženie teploty. Pred podaním skontrolujte teplotu. Tvrdá voda, ovocná šťava alebo čaj môžu zanechať škvrny na náustku alebo vytvárať efekt vodného kameňa, ktorý nemení vlastnosti výrobku. Husté tekutiny (napr. ovocné kaše) môžu upchať slamku. Výstraha! Počas jedenia nenechávajte dieťa bez dozoru. Tento výrobok nie je hračka. Nepoužívaný výrobok uchovávajte mimo dosahu detí. Nezväčšujte otvory v náustku. Môže to spôsobiť poškodenie. Výrobok pred každým použitím skontrolujte. Pri prvých známkach poškodenia alebo opotrebovania prestaňte používať. Na pohár je vhodný silikónový náustok Canpol babies 56/600. Odstránením držadiel môžete u starších detí pohár ľahko zmeniť na fľašu na vodu. Upozornenie Pohár sa môže používať v umývačke (max. 60 °C) a v mikrovlnnej rúre (bez náustka a vrchnáka). Výrobok sa nesmie sterilizovať v parnom sterilizátore ani vriacou vodou. Môže sa zaliať vriacou vodou.

Canpol Babies cvičný pohár so silikónovým náustkom Cute Animals 6m+, modrý 320ml - parametre produktu

KategóriaPoháre

Canpol Babies cvičný pohár so silikónovým náustkom Cute Animals 6m+, modrý 320ml - história ceny a dostupnosti

Canpol Babies cvičný pohár so silikónovým náustkom Cute Animals 6m+, modrý 320ml - ďalšie zaujímavé produkty

Canpol Babies cvičný pohár so silikónovým náustkom Cute Animals 6m+, modrý 320ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?