Campingový set biela / čierna Dekorhome #790610

Campingový set biela / čierna Dekorhome #790610

Campingový set biela / čierna Dekorhome #790610

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 134,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Campingový set biela / čierna Dekorhome - popis produktu

Vysoko odolný a ľahko umývateľný nábytok najvyššej kvality. Skladací set campingového stola a dvoch lavíc. Kombinácia oceľovej nosnej kostry a vysoko odolného UV stabilizovaného polyetylénu (HDPE). Odolnosť voči vplyvu počasia. Plast na slnku nežltne ani nekrehne. Stôl aj stoličky je možné jednoducho zložiť a stoličky pripevniť na spodnú stranu zloženého stola všetko do jedného setu. Farba:biela / čierna Materiál:HDPE (polyetylén) / oceľ Rozmery:šírka: 106,7 cmhĺbka: 66 cmvýška: 71,1 cm hrúbka dosky: 15 mm plus spevňujúci lem 53 mm rozmer v zloženom stave: 106,7 x 66 x 8,9 cm Hmotnosť:16,7 kg,Vysoko odolný a ľahko umývateľný nábytok najvyššej kvality. Skladací set campingového stola a dvoch lavíc. Kombinácia oceľovej nosnej kostry a vysoko odolného UV stabilizovaného polyetylénu (HDPE). Odolnosť voči vplyvu počasia. Plast na slnku nežltne ani nekrehne. Stôl aj stoličky je možné jednoducho zložiť a stoličky pripevniť na spodnú stranu zloženého stola všetko do jedného setu. Farba:biela / čierna Materiál:HDPE (polyetylén) / oceľ Rozmery:šírka: 106,7 cmhĺbka: 66 cmvýška: 71,1 cm hrúbka dosky: 15 mm plus spevňujúci lem 53 mm rozmer v zloženom stave: 106,7 x 66 x 8,9 cm Hmotnosť:16,7 kg

Produkt Campingový set biela / čierna Dekorhome #790610 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kempingový nábytok od značky Lanitplast v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Campingový nábytok od značky Lanitplast v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Produkt Campingový set biela / čierna Dekorhome #790610 patrí do skupiny produktov Kempingové stoly, patrí pod značku Lanitplast, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Campingový set biela / čierna Dekorhome - parametre produktu

Campingový set biela / čierna Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Campingový set biela / čierna Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Campingový set biela / čierna Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?