CAMELEO NATUR - Ľanový olej na hlinenú stierku 0,8 L

CAMELEO NATUR - Ľanový olej na hlinenú stierku 0,8 L

CAMELEO NATUR - Ľanový olej na hlinenú stierku 0,8 L

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CAMELEO NATUR - Ľanový olej na hlinenú stierku 0,8 L - popis produktu

Dekoratívny ľanový olej určený ako finálna úprava pre CAMELEO hlinenú stierku.Aplikovaním ľanového oleja je zabezpečená fixácia aplikovanej vrstvy hlinenej stierky. Výdatnosť: - 0,08 L/m2 (závisí od pórovitosti podkladu, drsnosti podkladu, straty materiálu počas aplikácie) Riedenie: - neriedi sa Príprava podkladuĽanový olej je možné nanášať na podklad ošetrený hlinenou stierkou po dôkladnom uschnutí.AplikáciaPred použitím ľanový olej dôkladne ručne premiešajte.Aplikujte maliarskym valčekom z mikrovlákna alebo handričkou z mikrovlákna na vopred aplikovanú hlinenú stierku. Prebytočné množstvo ľanového oleja, ktoré ostane na podklade je potrebné následne odstrániť pomocou handričky z mikrovlákna.Čistenie náradiaPracovné náradie po skončení prác očistite teplou mydlovou vodou.

Produkt CAMELEO NATUR - Ľanový olej na hlinenú stierku 0,8 L patrí do skupiny produktov Ľanové oleje, patrí značke CAMELEO, nájdete ho v e-shope eFarby.sk.

CAMELEO NATUR - Ľanový olej na hlinenú stierku 0,8 L - parametre produktu

KategóriaOleje, Ľanové oleje
ZnačkaCAMELEO
E-shopeFarby.sk

CAMELEO NATUR - Ľanový olej na hlinenú stierku 0,8 L - história ceny a dostupnosti

CAMELEO NATUR - Ľanový olej na hlinenú stierku 0,8 L - ďalšie zaujímavé produkty

CAMELEO NATUR - Ľanový olej na hlinenú stierku 0,8 L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?