CALVIN KLEIN - boxerky 3PACK steel cotton black color combo - limitovaná edícia

CALVIN KLEIN - boxerky 3PACK steel cotton black color combo - limitovaná edícia

CALVIN KLEIN - boxerky 3PACK steel cotton black color combo - limitovaná edícia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 42,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CALVIN KLEIN - boxerky 3PACK steel cotton black color combo - limitovaná edícia - popis produktu

Novinka z limitovanej edície 2022! Kvalitné pánske boxerky značky Calvin Klein dlhodobo patria k najpredávanejším vo svete. Známe sú neprehliadnuteľným dizajnom, nezameniteľným komfortom pri nosení a športovo - elegantným prevedením. Kvalitu a pohodlie vám doprajú počas celého dňa. Ich kvalitu oceníte pri nosení nielen počas bežného dňa ale aj pri športe alebo inej zvýšenej fyzickej námahe. Ikonický metalický tkaný pás s logom značky vždy drží boxerky na svojom mieste. Predchádza tak rolovaniu predĺžených častíe a nepohodlnému posúvaniu boxeriek po tele. Pás nijako netlačí ani neobmedzuje. Je jemný, zároveň dostatočne pevný. O kvalitu a komfort boxeriek Calvin Klein sa stará aj vysoko kvalitná bavlna spolu s minimálnym množstvom elastanu. Ten sa stará o dokonalé prispôsobenie tvaru vášho tela. Boxerky si tak aj po niekoľkonásobnom vypratí udržia svoj tvar. Značka Calvin Klein vám dodá pocit sebavedomia a príťažlivý vzhľad. A to aj v momentoch, kedy sa budete musieť nečakane vyzliecť u lekára alebo v iných životných situáciách :) Boxerky sú zabalené v striebornej krabičke, čo z nich robí skvelý darček pre každého muža.Materiál: 95% bavlna, 5% elastan Milí zákazníci. Tento tovar je balený v ochrannom obale. Po jeho porušení nie je možné v súlade s § 7 ods. 6 písm. e) zákona č. 102/2014 Z. z. Zákon o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho a o zmene a doplnení niektorých zákonov z hygienických dôvodov tovar vrátiť ani vymeniť. Preto vás prosíme, dôkladne si pozrite veľkostnú tabuľku a objednajte si vyhovujúcu veľkosť. 

Tento produkt nájdete v skupine Pánske boxerky od značky Calvin Klein, nájdete ho u predajcu Attractiv.sk a je navrhnutý male.

CALVIN KLEIN - boxerky 3PACK steel cotton black color combo - limitovaná edícia - parametre produktu

Veľkosť
Určeniemale
KategóriaBoxerky, Pánske boxerky
ZnačkaCalvin Klein
Určeniemale
E-shopAttractiv.sk

CALVIN KLEIN - boxerky 3PACK steel cotton black color combo - limitovaná edícia - história ceny a dostupnosti

CALVIN KLEIN - boxerky 3PACK steel cotton black color combo - limitovaná edícia - ďalšie zaujímavé produkty

CALVIN KLEIN - boxerky 3PACK steel cotton black color combo - limitovaná edícia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?