Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Instantná čokoládová prášková zmes na prípravu lahodnej čokoládovej mousse. Obsahuje vyše 50 % čokolády Callebaut a má sladkú, krémovú chuť.
Postup
Zmiešajte práškovú zmes 800 g s 1000 ml studeného mlieka. Šľahajte po dobu 5 minút pri vysokých otáčkach. Nechajte zachladiť minimálne 2 hodiny.
Obsah: 800 g
Zloženie
mliečna čokoláda 58,5% (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, sušené odstredené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma), sušené odstredené mlieko, cukor, hydrogenovaný rastlinný tuk, mliečne bielkoviny, emulgátor: E471, emulgátor: E472a, stabilizátor: E340ii, farba: E160a. Môže obsahovať stopy: pšenice.
Produkt Callebaut Čokoládová pena - mliečna 800 g patrí do skupiny produktov Instantné zmesi, je v ponuke značky Callebaut v ponuke e-shopu Heliumking.sk.
Produkt Callebaut Čokoládová pena - mliečna 800 g má priradený EAN kód 5410522546019.
Pečenie | Ingrediencie |
Kategória | Čokolády, Čokoláda, Instantné zmesi |
Značka | Callebaut |
E-shop | Heliumking.sk |
EAN | 5410522546019 |
Instantná čokoládová prášková zmes na prípravu lahodnej čokoládovej mousse. Obsahuje vyše 50 % čokolády Callebaut a má sladkú, krémovú chuť. | Postup | Zmiešajte práškovú zmes 800 g s 1000 ml studeného mlieka. Šľahajte po dobu 5 minút pri vysokých otáčkach. Nechajte
Mliečna čokoláda Callebaut je prémiová belgická čokoláda s obsahom 33,6% kakaa. Táto čokoláda má vyváženú mliečnu, kakaovú a karamelovú chuť. Čokoláda je navrhnutá tak, aby sa ľahko topila, čo ti umožní vytvárať hladké a lesklé polevy. Tieto čokoládové kúsky sú
Mliečna čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov,muffins alebo pri výrobe cake pops. Je
Mliečna čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov,muffins alebo pri výrobe cake pops. Je
Instantná proteínová zmes na prípravu nápoja bez varenia.Výrobok s vysokým obsahom bielkovín, so sladidlom, s vitamínmi a minerálmi, ktorý môže byť súčasťou diéty na regulovanie telesnej hmotnosti.Hmotnosť 1 vrecka/porcie: 25 gCelková hmotnosť: 175 g (7 vreciek)PRIEMERNÁ
Horká čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s obsahom 53,8% kakaa. Tieto čokoládové kúsky sú určené na roztápanie a majú vyváženú horkú kakaovú chuť, ktorá je ideálna na výrobu bonbónov alebo čokolády. Sú tiež perfektné na polevu cupcakes alebo sušienok
Belgická čokoláda s citrónovou príchuťou, svetlo zelenej farby. Belgická čokoláda s citrónovou príchuťou, zelenej farby, určená na výrobu praliniek. | Hmotnosť 250 gZloženie: cukor, kakaový tuk (27,5%), sušené mlieko, sójový lecitín, prírodná citrónová aróma, farbivá
Ružová čokoláda Callebaut Callets Ruby a 'rubínové kakaové bôby'. Poznáte to z televíznych reklám na Ruby Magnum... | Po horkej, mliečnej a bielej čokoláde je RUBY najneobvyklejším čokoládovým objavom posledných 80 rokov. Tento darček od matky prírody vám poskytne úplne nový
Čokoládový výrobok vynikajúcej kvality, 70% kakaa. Čokoládový výrobok vynikajúcej kvality, s obsahom 70% kakaa, vhodný tiež na výrobu modelovacej čokolády, na korpusy čokoládových praliniek. | Hmotnosť 250 g, malé kôstky.Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaový prášok so
Táto ružová čokoláda je výnimočná, zrodila sa z rubínových kakaových bôbov, neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátne kombinácie a nachádzať nové nápady na cukrovinky, sladké pečivo a dezerty
Karamelová čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou, má lahodnú krémovú a karamelovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov,muffins alebo pri výrobe
Biela čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov, muffins alebo pri výrobe cake pops. Je ideálna
Čokoládová kaša s pekánmi je bezlepková kaša, ktorá je skutočne plná čokolády a tak 30 % jej obsahu tvoria kôstky horkej čokolády a hoblinky belgickej mliečnej čokolády. Základ kaše tvorí jemná ryžová múka a chrumkavé ryžové lupienky. Všetko dokonale podčiarknu
Horká čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov,muffins alebo pri výrobe cake pops. Je
Instantná zmes na prípravu ryžovej kaše. | | Základom je extrudovaná ryžová múka. Obsahuje 6 druhov bakteriálnych kmeňov v množstve 5 miliard na porciu, inulín, minerály a vitamíny – A, B1, B6, B12,C, D3, vápnik, horčík, fosfor, selén, železo, niacín a kyselinu
Biela čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov,muffins alebo pri výrobe cake pops. Je ideálna
Nutrikaše Probiotic je instantná ryžová kaša bez lepku a laktózy, je vhodnou súčasťou doplnkovej stravy pri: | | - výživovom obmedzení pri neznášanlivosti lepku a u intolerancie na laktózu | - doplnenie vlákniny, vitamínov, minerálov a probiotických kultúr do organizmu | - pri
Instantná proteínová zmes na prípravu dezertu bez varenia.Výrobok s vysokým obsahom bielkovín, s nízkym obsahom cukrov, so sladidlami, s vitamínmi a minerálmi, ktorý môže byť súčasťou diéty na regulovanie telesnej hmotnosti.Hmotnosť 1 vrecka/porcie: 25 gCelková hmotnosť: 175