Calcium Zinc Magnesium - 100 tabliet

Calcium Zinc Magnesium - 100 tabliet

Calcium Zinc Magnesium - 100 tabliet

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Calcium Zinc Magnesium - 100 tabliet - popis produktu

Prečo odporúčame tabletky BioTechUSA Calcium Zinc Magnesium?

  • Obsahujú 4 druhy minerálnych látok v znamení synergie
  • Hospodárne balenie
  • Jednoduché dávkovanie
DROBNÍ PODPOROVATELIA ORGANIZMU

Často si ani neuvedomujeme; koľko maličkostí je potrebných pre správne fungovanie nášho organizmu: na to; aby sme sa dokázali popasovať s každodennými úlohami; aby sme efektívne odolávali stresu; alebo hoci aby sme mali dosť energie na výdatný tréning! Takéto nepostrádateľné drobné poklady sú napríklad minerálne látky; o priaznivom účinku ktorých by sa dali napísať celé strany! Práve preto medzi našimi produktami nemôže chýbať minerálny komplex Calcium Zinc Magnesium; ktorý obsahuje 3+1 nepostrádateľných minerálnych látok pre jednoduché a rýchle doplnenie dennej potreby minerálnych látok!

Komu odporúčame tabletky BioTechUSA Calcium Zinc Magnesium?
  • Tebe; ak hľadáš produkt v tabletkách s jednoduchým dávkovaním
  • Tebe; ak je pre teba dôležité zdravé fungovanie kostí a svalov
Čo obsahujú tabletky Calcium Zinc Magnesium

Veľkosť 1 dávky: 2 tablety / Počet dávok v balení 100 tabliet: 50

Priemerná výživová hodnota

2 tablety 

RVH%* 2 tablety

Vápnik

600 mg

75%

Phosphorus

469 mg

67%

Horčík

200 mg

53%

Zinok

9;6 mg

96%

*Referenčná výživová hodnota.

Vápnik

Je potrebný na udržanie dobrého stavu kostí a zubov; a tak zohráva kľúčovú úlohu v ich zdraví. Okrem toho plní tiež dôležitú úlohu v procese delenia buniek a v ich špecializácii. Zúčastňuje sa aj na správnych procesoch neurotransmisie a látkovej výmeny produkujúcej energiu; prispieva tiež k správnej činnosti svalstva a k správnej činnosti tráviacich enzýmov.

Horčík

Horčík sa zúčastňuje niekoľkých stoviek fyziologických procesov; podobne ako vápnik a fosfor prispieva k udržaniu zdravých kostí a zubov; ale aj k znižovaniu pocitu únavy a vyčerpania; k správnemu fungovaniu nervového systému; k udržaniu rovnováhy elektrolytov a k správnemu fungovaniu svalov. Úlohu zohráva aj v správnej syntéze bielkovín; čo je jednou zo základných podmienok budovania svalovej hmoty!

Zinok

Druhým drobným podporovateľom nášho organizmu je zinok. Zinok prispieva k udržaniu správnych mentálnych funkcií a zúčastňuje sa aj správnej látkovej výmeny makroživín. Ďalej zohráva úlohu v správnej syntéze bielkovín a prispieva k udržaniu zdravej kostnej hmoty; dokonca aj k správnemu fungovaniu imunitného systému. Ako antioxidant prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stesom. Tu sa však všestrannosť ešte nekončí; veď zinok prispieva aj k udržaniu dobrého stavu vlasov; pokožky a nechtov; ako aj k udržaniu dobrého zraku.

Fosfor

Fosfor sa podobne ako vápnik podieľa na udržaní zdravých kostí a zubov; na procesoch správnej látkovej výmeny produkujúcej energiu; ale prispieva aj k správnemu fungovaniu bunkových membrán.

Tabletky Calcium Zinc Magnesium; podobne ako všetky ostatné produkty BioTechUSA; obsahujú bezpečné; starostlivo vyberané zložky.

Ako sa užívajú tabletky BioTechUSA Calcium Zinc Magnesium?

Odporúčané použitie: Uži 2 tabletky denne; zapi veľkým množstvom tekutiny! Neprekračuj odporúčanú dennú dávku!

UPOZORNENIE: Uskladňujte mimo dosahu malých detí! Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu! Konzumácia sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Balenie: 100 tabliet (50 dávok)

Zloženie

Soli vápnika s kyselinou ortofosforečnou; objemové činidlo (celulózový gel); oxid horečnatý; povlak {stabilizátory [poly(vinylalkohol)-poly(etylénglykol) očkovaný kopolymér; polyvinylalkohol]; protihrudkujúce látky (mastenec; mono- a diglyceridy mastných kyselín)}; protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý); oxid zinočnatý.Vyrobené v závode kde sa vyrábajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju; arašidy; orechy; zeler; ryby; kôrovce; mäkkýše a oxid siričitý.

Upozornenie: Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti; tehotné a dojčiace ženy. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu.Skladovanie: Uchovávajte dobre uzatvorené na chladnom; suchom mieste.

Calcium Zinc Magnesium - 100 tabliet - parametre produktu

Calcium Zinc Magnesium - 100 tabliet - história ceny a dostupnosti

Calcium Zinc Magnesium - 100 tabliet - ďalšie zaujímavé produkty

Calcium Zinc Magnesium - 100 tabliet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?