Byvajsnami SK, SAGITTA, dub sonoma/biela #1932422

Byvajsnami SK, SAGITTA, dub sonoma/biela #1932422

Byvajsnami SK, SAGITTA, dub sonoma/biela #1932422

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvajsnami SK, SAGITTA, dub sonoma/biela - popis produktu

SAGITTA predsieňová zostava je ideálna do malých vstupných priestorov. Vďaka jej rozmerom dokážete ideálne využiť každý priestor. Oceníte žiadané farebné prevedenie, kombináciu farieb aj cenovú dostupnosť. Zostava pozostáva z:- vešiakovej steny so zrkadlom a hornou poličkou + malý výklopný botník, ktorého súčasťou je aj otvorená polička a výsuvný šuplík. Rozmery (š/v/h): 99,8 x 187 x 27,5 cm.- dvojdverovej šatníkovej skrine. Rozmery (š/v/h): 55,3 x 191,1 x 27,5 cm.- mäkkého vankúšikaNábytok je vyrobený z lamino dosky, ktorá nie je náročná na údržbu. Farba: dub sonoma/biela. Dodávame v demonte.V našej ponuke nájdete túto zostavu aj bez vankúšika.

Produkt Byvajsnami SK, SAGITTA, dub sonoma/biela #1932422 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Predsieňové steny, patrí značke Byvajsnami SK, nájdete ho u predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Byvajsnami SK, SAGITTA, dub sonoma/biela - parametre produktu

Byvajsnami SK, SAGITTA, dub sonoma/biela - história ceny a dostupnosti

Byvajsnami SK, SAGITTA, dub sonoma/biela - ďalšie zaujímavé produkty

Byvajsnami SK, SAGITTA, dub sonoma/biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?