Byvajsnami SK, POKY PO 10, šedá, buk

Byvajsnami SK, POKY PO 10, šedá, buk

Byvajsnami SK, POKY PO 10, šedá, buk

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvajsnami SK, POKY PO 10, šedá, buk - popis produktu

Akciová cena je za tovar skladom.Detská závesná polica POKY PO-10 patrí do inšpiratívneho detského sektoru POKY. Aj vďaka nej si poskladáte detskú izbu podľa vašich predstáv. Jej farebné prevedenie je v kontraste farieb šedá, biela, buk ibsen. Vyrobená je z kvalitných LTD dosiek. Rozmery (š,v,h): 120x60x22 cm.Polica je v modernom prevedení. Skladá sa z viacerých častí a jej prevedenie isto zaujme vaše ratolesti. Je možné si do nej uložiť rôzne knihy, či dekoračné predmety.V detskej izbe je najdôležitejšou vecou maximálne využitie priestoru. S našou detskou izbou POKY vytvoríte izbu, ktorá bude funkčná a zároveň priestranná. Nábytok POKY je výborným riešením pre pohodlné vzdelávanie, či zábavu. Moderné farby a geometrické tvary nábytku dodajú vášmu interiéru mimoriadnu energiu. Vďaka veľkému počtu regálov a skriniem môžete izbu kombinovať pre potreby vašich detí.Dodávame v demontovanom stave.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské regály od značky Byvajsnami SK, nájdete ho u predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Byvajsnami SK, POKY PO 10, šedá, buk - parametre produktu

Byvajsnami SK, POKY PO 10, šedá, buk - história ceny a dostupnosti

Byvajsnami SK, POKY PO 10, šedá, buk - ďalšie zaujímavé produkty

Byvajsnami SK, POKY PO 10, šedá, buk - ako nakúpiť najvýhodnejšie?