Byvajsnami SK, GD.082, šedá/chróm

Byvajsnami SK, GD.082, šedá/chróm

Byvajsnami SK, GD.082, šedá/chróm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvajsnami SK, GD.082, šedá/chróm - popis produktu

Rozkladací jedálenský stôl GD-082 šedá, chróm lesklý.Jedálenský stôl má pracovnú dosku zo skla v šedej farbe s jemným vzorom. Kov je vo farbe chróm lesklý SO2. Moderný štýlový nábytok, ktorý rozjasní Váš interiér.Stôl je rozkladací, rozkladacie časti sa nachádzajú na pravom a ľavom kraji (t.j. dve rozkladacie plochy šírky 30 cm). Plocha pred rozložením 80x80 cm, po rozložení oboch krajných častí 80x131 cm. Výška stola GD-082 je 75 cm.Stôl je určený pre 4 až 6 osôb.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoly, vyrába ho značka Byvajsnami SK, nájdete ho v e-shope Nabytok-a-interier.sk.

Produkt Byvajsnami SK, GD.082, šedá/chróm patrí do skupiny produktov Pracovné stoly od značky Byvajsnami SK, nájdete ho u predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pracovní stoly od značky Byvajsnami SK, nájdete ho u predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Byvajsnami SK, GD.082, šedá/chróm - parametre produktu

Byvajsnami SK, GD.082, šedá/chróm - história ceny a dostupnosti

Byvajsnami SK, GD.082, šedá/chróm - ďalšie zaujímavé produkty

Byvajsnami SK, GD.082, šedá/chróm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?