Byvajsnami SK, BORIS B141, biela/dub

Byvajsnami SK, BORIS B141, biela/dub

Byvajsnami SK, BORIS B141, biela/dub

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvajsnami SK, BORIS B141, biela/dub - popis produktu

Výnimočný pracovný stôl BORIS B151 ponúka štýlový systém odkladacieho priestoru. Vďaka nemu je efektne využitá celá plocha stola a ponúka viacero úložných častí, s rôznym systémom otvárania. Stôl má 4 časti. Zadná otváracia časť je rozdelená na 3 priehradky. Stredová časť ponúka výsuvný šuplík. Bočné časti sú výklopné smerom nahor. Stolík poskytuje zaujímavý systém otvárania a to vďaka praktickým výrezom na uchytenie.Pracovná časť stola je vyrobená z kvalitných MDF dosiek v prevedení dub/biela. Konštrukcia je kovová, v bielom farebnom prevedení. Tento materiál sa jednoducho udržiava, čo ocení každý majiteľ. Maximálna nosnosť je 40 kg. Rozmery (š/v/h v cm): 120 x 76 x 60. Rozmery ľavej a pravej zásuvky sú 316 x 438 cm, strednej zásuvky 563 x 438 cm. Dodávame v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovné stoly od značky Byvajsnami SK, nájdete ho u predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Produkt Byvajsnami SK, BORIS B141, biela/dub patrí do skupiny produktov Pracovní stoly od značky Byvajsnami SK, nájdete ho u predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Písacie stoly, patrí značke Byvajsnami SK, nájdete ho v e-shope Nabytok-a-interier.sk.

Byvajsnami SK, BORIS B141, biela/dub - parametre produktu

Byvajsnami SK, BORIS B141, biela/dub - história ceny a dostupnosti

Byvajsnami SK, BORIS B141, biela/dub - ďalšie zaujímavé produkty

Byvajsnami SK, BORIS B141, biela/dub - ako nakúpiť najvýhodnejšie?