Byvaj s nami SK, AMOR sendvičový matrac 80/200

Byvaj s nami SK, AMOR sendvičový matrac 80/200

Byvaj s nami SK, AMOR sendvičový matrac 80/200

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 134,74 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvaj s nami SK, AMOR sendvičový matrac 80/200 - popis produktu

Sendvičový matrac AMOR s obojstrannou 7 zónovou rôzne tuhou profiláciou kvalitnej PUR peny v kombinácii s kvalitným jadrom PUR peny pre lepšie vystuženie matraca.Obojstranne použiteľný a cenovo výhodný zdravotný matrac, ktorý má povrch matraca tvarovaný obojstranne do nopov, ktoré zlepšujú prekrvenie pokožky a uvoľňujú svalstvo počas spánku.PUR pena patrí medzi základné materiály pri výrobe matracov. Tento materiál je antialergický, tzn. že nepodporuje výskyt roztočov, baktérií a plesní. Matrac z PUR peny majú dobré ortopedické vlastnosti, sú pružné, majú vysokú tvarovú stálosť a dlhú životnosť. PUR pena má veľmi nízku hmotnosť, preto sa s ňou ľahko manipuluje. Tieto matrace sa hodia ako na príležitostné, tak na každodenné spanie s ohľadom na nižšiu cenu.Matrac má tak 7 anatomických, optimálne rozložených zón, čím sa lepšie prispôsobí tvaru tela.1. Zóna hlava: zlepšuje krvný obeh a zabraňuje bolestiam hlavy2. Zóna plecia: uvoľňuje chrbtové svalstvo3. Zóna driek: zaisťuje správne držanie tela pri spánku4. Zóna panva: umožňuje udržať panvu v priamke5. Zóna stehná: napomáha uvoľneniu stehenných svalov6. Zóna lýtka: podporuje ideálny obeh krvi7. Zóna chodidlá: zaisťuje odpočinok nôh bez nadmerného tlaku na päty Poťah matraca je snímateľný, prateľný, prispôsobený na letné a zároveň zimné mesiace a je vyrobený z kvalitnej bavlny. Hypoalergénny.Tento matrac je vhodný ako na pevné, tak aj na polohovacie lamelové rošty.Vhodný na lôžka 80 x 200 cm.Výška matraca: 18 cm.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Matrace sendvičové od značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

Byvaj s nami SK, AMOR sendvičový matrac 80/200 - parametre produktu

Byvaj s nami SK, AMOR sendvičový matrac 80/200 - história ceny a dostupnosti

Byvaj s nami SK, AMOR sendvičový matrac 80/200 - ďalšie zaujímavé produkty

Byvaj s nami SK, AMOR sendvičový matrac 80/200 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?