Byvaj s nami, ONTARIA, dub , čierna

Byvaj s nami, ONTARIA, dub , čierna

Byvaj s nami, ONTARIA, dub , čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvaj s nami, ONTARIA, dub , čierna - popis produktu

Vysoká vitrína ONTARIA je charakteristická modernou eleganciou. Ak hľadáte dizajnový nábytok v industriálnom štýle, vitrína je pre vás tá pravá. Priestranná kompozícia prednej časti a štýlové dekorácie vo farbe prírodného dreva dodajú vášmu interiéru osobitý charakter.Vitrína je vyrobená z kvalitného MDF materiálu, ktorý je nenáročný na údržbu. Nohy nábytku sú kovové. Farebné prevedenie je v kombinácii farieb dub artisan a čierna.Vitrína je štvordverová, presklená. V ľavej časti sa nachádzajú štyri police. V pravej časti sú dve sklenené police.Súčasťou vitríny ONTARIA je LED osvetlenie, ktoré sa nachádza v hornej časti. LED osvetlenie presklenej časti nie je v cene. Je možné si ho dokúpiť (viď. dop. produkty)Rozmery (š,v,h): 76 x 195 x 41 cm.Dodávame v demontovanom stave.

Tento produkt nájdete v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke Byvajsnami SK, nájdete ho u predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Byvaj s nami, ONTARIA, dub , čierna - parametre produktu

Byvaj s nami, ONTARIA, dub , čierna - história ceny a dostupnosti

Byvaj s nami, ONTARIA, dub , čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Byvaj s nami, ONTARIA, dub , čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?