Byvaj s nami, LEO

Byvaj s nami, LEO

Byvaj s nami, LEO

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvaj s nami, LEO - popis produktu

Obývacia zostava LEO je ideálnym nábytkom do menšej obývačky. Oceníte nielen jej rozmery ale aj variabilitu umiestnenia jednotlivých prvkov. Zostava ponúka moderné prevedenie v klasickom ale stále žiadanom farebnom prevedení. Zostava sa skladá zo závesnej skrinky a závesnej poličky, TV stolíka a jednodverovej komody. Jemné línie sú doplnené elegantnými striebornými úchytmi a vytvárajú zaujímavú koncepciu.Nábytok je vyrobený z LTD dosky, ktorá nie je náročná na údržbu. Farebné prevedenie dub sonoma.Celkové rozmery zostavy (š/v/h): 170 x 180 x 36 cm. Rozmery jednotlivých prvkov nájdete na priloženom nákrese. Dodávame v demonte.

Produkt Byvaj s nami, LEO patrí do skupiny produktov Obývacie steny od značky Byvajsnami SK, nájdete ho u predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Obývacie zostavy, patrí pod značku Byvajsnami SK, v ponuke predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Produkt Byvaj s nami, LEO je možné nájsť medzi produktmi v skupine Obývačkové zostavy, je v ponuke značky Byvajsnami SK, v ponuke predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Byvaj s nami, LEO - parametre produktu

Byvaj s nami, LEO - história ceny a dostupnosti

Byvaj s nami, LEO - ďalšie zaujímavé produkty

Byvaj s nami, LEO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?