Byvaj s nami, DANIELO #1932728

Byvaj s nami, DANIELO #1932728

Byvaj s nami, DANIELO #1932728

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvaj s nami, DANIELO - popis produktu

Rozkladací stolík Daniel, patrí medzi rustikálne stolíky. Je variabilne využiteľný a to vďaka možnosti rozkladu a možnosti zvýšenia hornej dosky až na výšku 75 cm. Ponúka štýlove a praktické prevedenie, vhodné najmä do menších bytov. Zaujímavé je elegantné frézovanie hornej dosky aj vyrezávané nohy stola, ktoré dodávajú nábytku štýlovosť a eleganciu.Horná doska je z LTD materiálu, nohy stola sú z masívneho dreva. Rozmer dosky je 120 x 70 cm. Využitím funkcie rozkladu získate plochu až 160 x 70 cm. Stôl ponúka možnosť nastavenia výšky zo základnej 61 cm až na výšku 75 cm. Farebné prevedenie wenge. V našej ponuke nájdete aj ďalšie farebné prevedenia.Tento unikátny stôl môžete využiť ako konferenčný stolík ale aj ako jedálenský stôl. V našej ponuke nájdete množstvo stoličiek, vhodných ku tomuto typu a farebnému prevedeniu stola.

Produkt Byvaj s nami, DANIELO #1932728 patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku Byvajsnami SK, nájdete ho v e-shope Nabytok-a-interier.sk.

Byvaj s nami, DANIELO - parametre produktu

Byvaj s nami, DANIELO - história ceny a dostupnosti

Byvaj s nami, DANIELO - ďalšie zaujímavé produkty

Byvaj s nami, DANIELO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?