Butterfly, Korbel 500 2 stars

Butterfly, Korbel 500 2 stars

Butterfly, Korbel 500 2 stars

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Butterfly, Korbel 500 2 stars - popis produktu

Pingpongová raketa Butterfly, Korbel 500 2 stars:Raketa na stolný tenis Butterfly z edície slávneho českého hráča Petra Korbela zaujme veľmi kvalitným spracovaním a konkávne vytvarovaným držadlom. Veľmi ľahký model s hmotnosťou 150 g je vyrobený zo stredne rýchleho dreva a povrchu pre maximalizáciu efektivity úderov s rotáciou.Raketa na stolný tenis Butterfly z edície slávneho českého hráča Petra Korbela zaujme veľmi kvalitným vyhotovením a konkávne vytvarovaným držadlom. Veľmi ľahký model s hmotnosťou 150 g je vyrobený zo stredne rýchleho dreva a z povrchu na maximalizáciu efektivity úderov s rotáciou. Je ideálnou voľbou pre všetkých rekreačných hráčov a celkovo s týmto modelom môžete očakávať väčšiu kontrolu nad vašou hrou aj vo vypätých herných okamihoch.Kľúčové vlastnostiRaketa s hmotnosťou 150 gKonkávne držadloStredne rýchle drevoMaximálna kontrola úderu

Produkt Butterfly, Korbel 500 2 stars je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolný tenis, vyrába ho značka Butterfly, v ponuke predajcu Alza.sk.

Butterfly, Korbel 500 2 stars - parametre produktu

KategóriaTenis, Rakety, Stolný tenis
ZnačkaButterfly
E-shopAlza.sk

Butterfly, Korbel 500 2 stars - história ceny a dostupnosti

Butterfly, Korbel 500 2 stars - ďalšie zaujímavé produkty

Butterfly, Korbel 500 2 stars - ako nakúpiť najvýhodnejšie?