Buster + Punch Exhaust Spot Cross sivá/čierna

Buster + Punch Exhaust Spot Cross sivá/čierna

Buster + Punch Exhaust Spot Cross sivá/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Buster + Punch Exhaust Spot Cross sivá/čierna - popis produktu

Stropný reflektor Exhaust Spot Cross s otočným a výkyvným reflektorom Valcová hlava stropného reflektora Exhaust Spot Cross je namontovaná na ramennej konzole, ktorá umožňuje otáčanie a výkyv svetla, čím sa dá nasmerovať do ľubovoľného smeru. Vo výstupe svetla je voštinový filter, ktorý minimalizuje oslnenie. Okrem toho svetlo sústreďuje skosená vložka so vzorom voštiny. Séria Exhaust pochádza od londýnskej spoločnosti Buster Punch. Jej interiérové produkty sú inšpirované londýnskou módnou, hudobnou a subkultúrnou scénou a znamenajú individuálny kovový dizajn. Poznámka: Reflektor by sa mal čistiť vlhkou handričkou, ktorá nepúšťa vlákna. Nemali by sa používať žiadne chemikálie.

Produkt Buster + Punch Exhaust Spot Cross sivá/čierna patrí do skupiny produktov Stropné svetlá, je v ponuke značky Buster + Punch v ponuke e-shopu Svetla.sk.

Buster + Punch Exhaust Spot Cross sivá/čierna - parametre produktu

Buster + Punch Exhaust Spot Cross sivá/čierna - história ceny a dostupnosti

Buster + Punch Exhaust Spot Cross sivá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Buster + Punch Exhaust Spot Cross sivá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?