Bushnell Equinox

Bushnell Equinox

Bushnell Equinox

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bushnell Equinox - popis produktu

6x50 Equinox Z2 Night Digital Vision Monocular od spoločnosti Bushnell využíva infračervený (IR) senzor citlivý na CMOS a mikro LCD obrazovku namiesto konvenčnej elektrónky na zosilňovač pre svoje nočné videnie. Zabudované IR prisvietenie poskytuje efektívny dosah nočného videnia až 300 yardov. Z2 zaznamenáva video s rozlíšením 1080p HD a dokáže rýchlo nahrávať obrázky a videá do smartfónu, tabletu alebo počítača pomocou Wi-Fi a bezplatnej aplikácie.Bočná lišta umožňuje pripevnenie príslušenstva, ako aj iného prisvietenia, priamo na monokulár. Obrazovka zobrazuje farebné obrazy počas dňa a čiernobiele, keď je nočné videnie zapnuté, aby bola dosiahnutá vysoká čistota a kontrast. Na zvýšenie optického 6-násobného zväčšenia je digitálny zoom, ktorý poskytuje až 18-násobné zväčšenie. Port USB a výstupný port RCA umožňujú pripojenie externého monitora alebo nahrávacieho zariadenia na zobrazenie a / alebo záznam živého vysielania.Plne viacvrstvená optika zvyšuje priepustnosť svetla a znižuje oslnenie223 'zorné pole na 1000 yardovDigitálny obraz zobrazený na mikro-LCD obrazovkeDisplej zobrazuje farebné obrázky počas dňa a prepne na čiernobielu v noci, aby sa dosiahol vyšší kontrastTri nastaviteľné úrovne jasu obrazu vyhovujú rôznym svetelným podmienkamIkony na displeji zobrazujú digitálny zoom, nastavenie IR, úroveň batérie a nastavenie jasu obrazuIPX4, odolný voči vodeDržiak statívu - 1/4 '-20USB a RCA video výstupyZorné pole 223 '1000 yd / 74 m 1000 mMaximálna vzdialenosť 300 yd / 274 mInfračerveny prísvit - Výkon: 1 WVlnová dĺžka - 850 nmŠírka lúča: 5-7 °Batéria / doba chodu - 4 x AA / Nie je špecifikované výrobcomKompatibilný s lítiovými, alkalickými alebo NiMh batériamiTyp video signálu - NTSC alebo PALRozlíšenie - 1080pVýstupný port RCAOdolné voči poveternostným vplyvom IPX4, odolné voči vodeStatívový adaptér - ÁnoTeplotné rozsahy - -10 až 45 ° CRozmery 8,2 x 4,1 x 2,4 '/ 20,8 x 10,5 x 6,2 cmHmotnosť 27 oz / 765 g Technológia: Night Vision;WiFi Balenie obsahuje: Remienok;Batéria;Manuál Prevádzka na batérie: Áno Displej: Áno Typ: Monokulár Napájanie: Batéria Farba: Čierna Krajina pôvodu: Čína Zväčšenie: 6x Rozsah merania: 300 m Hmotnosť: 765 g

Tento produkt nájdete v skupine Nočné videnie od značky Bushnell, farebné prevedenie je Black, nájdete ho u predajcu Muziker.sk.

Bushnell Equinox - parametre produktu

FarbaBlack
KategóriaKamery, Nočné videnie
ZnačkaBushnell
FarbaBlack
E-shopMuziker.sk

Bushnell Equinox - história ceny a dostupnosti

Bushnell Equinox - ďalšie zaujímavé produkty

Bushnell Equinox - ako nakúpiť najvýhodnejšie?