Burt’s Bees Baby Bee telové mlieko s bambuckým maslom 170 g

Burt’s Bees Baby Bee telové mlieko s bambuckým maslom 170 g

Burt’s Bees Baby Bee telové mlieko s bambuckým maslom 170 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Burt’s Bees Baby Bee telové mlieko s bambuckým maslom 170 g - popis produktu

Burt’s Bees Baby Bee, 170 g, Detská telová starostlivosť pre deti, Citlivá pokožka detí si zaslúži pohladenie nielen od maminky, ale aj od ošetrujúcej kozmetiky. Preto deťom doprajte tú najjemnejšiu starostlivosť. Prípravok Burt’s Bees Baby Bee krehkej detskej pokožke dodá potrebnú hydratáciu, vyživí ju, pomôže ju ochrániť a zároveň k nej bude maximálne šetrný, aby nenarušil jej prirodzené funkcie. Vlastnosti: hydratuje a zvláčňuje detskú pokožku účinne vyživuje zjemňuje a zvláčňuje obnovuje ochranný film Zloženie: bez parfumácie Použitie: Primerané množstvo prípravku jemne vmasírujte do čistej a suchej pokožky a nechajte vstrebať.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové mlieko, patrí značke Burt’s Bees, je vyrobený vo veľkosti 170 g, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Burt’s Bees Baby Bee telové mlieko s bambuckým maslom 170 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mlieka, patrí značke Burt’s Bees, je vyrobený vo veľkosti 170 g, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný unisex.

Burt’s Bees Baby Bee telové mlieko s bambuckým maslom 170 g - parametre produktu

Veľkosť
Určenieunisex
KategóriaMlieka, Telové mlieko, Telové mlieka
ZnačkaBurt’s Bees
Veľkosť170 g
Určenieunisex
E-shopNotino.sk

Burt’s Bees Baby Bee telové mlieko s bambuckým maslom 170 g - história ceny a dostupnosti

Burt’s Bees Baby Bee telové mlieko s bambuckým maslom 170 g - ďalšie zaujímavé produkty

Burt’s Bees Baby Bee telové mlieko s bambuckým maslom 170 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?