BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT

BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT

BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT - popis produktu

Toaletná voda BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT:Mr. Burberry Indigo je novinkou na poli pánskych toaletných vôd, ktorá nadväzuje na predchodcu Mr. Burberry z roku 2016. Vôňa je inšpirovaná čerstvým morským vánkom anglického pobrežia. Kto je Mr. Burberry Indigo? Ide o muža kontrastu. Moderného, ale zároveň sofistikovaného a zmyselného. Niekoho, kto hľadá slobodu a chce utiecť ďaleko od ruchu veľkomesta. Ide o muža, ktorý má štýl, ale má v sebe aj kúsok rebela. Toaletná voda Mr. Burberry Indigo bola vytvorená popredným tvorcom parfumov Francisom Kurkdjianom.Kľúčové vlastnosti pánskej toaletnej vody Mr. Burberry IndigoNovinka na poli pánskych toaletných vôd od značky BurberryVôňa inšpirovaná čerstvým morským vánkomMr. Burberry Indigo je určená moderným a štýlovým mužomVôňa citrusov obohatená o drevité a korenené tóny (rozmarín, jantár, mäta a iné)Sofistikovaná a zmyselná pánska toaletná voda, ktorá vás očaríZloženie:Hlava – citrón, rozmarínSrdce – fialky, mätový olejTelo – jantár, konárnik slivkový

Produkt BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody, patrí značke Burberry.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Burberry.

Produkt BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Burberry.

BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT - parametre produktu

BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT - história ceny a dostupnosti

BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT - ďalšie zaujímavé produkty

BURBERRY Mr. Burberry Indigo EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?