BRW Zrkadlo KENT ELUS 155

BRW Zrkadlo KENT ELUS 155

BRW Zrkadlo KENT ELUS 155

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BRW Zrkadlo KENT ELUS 155 - popis produktu

Zrkadlo KENT ELUS 155

Systém KENT je klasický nábytok so starožitným nádychom.  Jemné kovové úchytky umocňujú vzhľad gaštanovej alebo dubovej farby nábytku. Z 33 častí systému Kent si môžete zariadiť svoj obývací priestor, jedáleň, spálňu, či pracovňu v klasickom duchu presne podľa svojich potrieb a predstáv. Elegantné zrkadlo KENT ELUS 155 je vyrábané vo farebnom prevedení gaštan. Zrkadlo je vyrobené s kvalitného materiálu, vďaka ktorému je nábytok krásne vytvarovaný. Elegantný vzhľad a kombinácia dreva so sklom umožní, aby ste zrkadlo umiestnili kdekoľvek vo vašej domácnosti. Zásuvky sú na valčekových koľajničkách čo uľahčuje každodenné používanie. Sektorový nábytok Kent je charakteristický vyrezávanými lištami, soklami a dvierkami či jemne kovovými úchytkami.

Materiál: MDFRozmery: (HxŠxV) 11 x 154,5 x 88 cmFarebné prevedenie: gaštan

 

Upozornenie: Farebné prevedenie na obrázku sa nemusí zhodovať s farebným prevedením výrobku. Na sklá sa nevzťahuje reklamácia, je potrebné si ich skontrolovať pri preberaní tovaru!

     

Produkt BRW Zrkadlo KENT ELUS 155 patrí do skupiny produktov Kovový nábytok, je v ponuke značky BRW, farebný variant je hnedá v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

BRW Zrkadlo KENT ELUS 155 - parametre produktu

FarbaHnedá
Výška88 cm
TvarHranaté
Šírka154,5 cm
KategóriaNábytok, Zrkadlá, Úchytky, Kovový nábytok
ZnačkaBRW
Farbahnedá
E-shopMojnabytok.sk

BRW Zrkadlo KENT ELUS 155 - história ceny a dostupnosti

BRW Zrkadlo KENT ELUS 155 - ďalšie zaujímavé produkty

BRW Zrkadlo KENT ELUS 155 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?