BRW VItrína HORTON REG1D1W

BRW VItrína HORTON REG1D1W

BRW VItrína HORTON REG1D1W

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BRW VItrína HORTON REG1D1W - popis produktu

VItrína HORTON REG1D1W

Moderná kolekcia nábytku HORTON, je vyrobená nielen z kvalitných a odolných materiálov, ale aj v nadčasovom farebnom prevedení. Kolekcia sa vyznačuje tichým zatváranám dvierok a zásuviek, krásnymi kovovými úchytkami a príjemným LED osvetlením, ktoré doplňuje celkový dojem. Zostava obsahuje viacero dokonalých segmentov, vďaka ktorým vytvoríte nielen obývaciu izbu, ale aj spálňu podľa Vašich predstáv. Vitrína REG1D1W ponúka vo vrchnej časti presklenné dvierka a v spodnej plné dvierka. LED osvetlenie je súčasťou balenia! Nábytok je dodávaný v demonte. Materiál: lamino, kovové úchytkyFarebné prevedenie: biely lesk, dub grandson zlatýRozmer: (ŠxVxH) 68 x 205 x 42 cmVáha: 60,65 cm

Upozorenenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti! Na sklá sa nevzťahuje reklamácia, skontrolujte si ich prosím pri prevedení! 

 

BRW VItrína HORTON REG1D1W - parametre produktu

FarbaHnedá
FarbaBiela
Výška200 cm
ŠtýlModerné
Šírka68 cm
Typ vitrínyÚzke vitríny
Typ vitrínyVysoké vitríny
Typ vitrínyVitríny so sklom
LED osvetlenieS osvetlením
DekorDub
KategóriaVitríny

BRW VItrína HORTON REG1D1W - história ceny a dostupnosti

BRW VItrína HORTON REG1D1W - ďalšie zaujímavé produkty

BRW VItrína HORTON REG1D1W - ako nakúpiť najvýhodnejšie?