BRW Tv stolík Malcolm RTV2S

BRW Tv stolík Malcolm RTV2S

BRW Tv stolík Malcolm RTV2S

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BRW Tv stolík Malcolm RTV2S - popis produktu

Tv stolík Malcolm RTV2S

Sektorový nábytok MALCOLM, ktorý je ideálny pre dievčatá aj chlapcov je charakteristický praktickými kovovými úchytkami vo farbe starého zlata. Tv stolík MALCOLM RTV2S je vyrobený vo farebnom prevedení dub canyon monument s kombináciou sivý wolfram. Jedinečnosť tv stolíku dodáva potlač písmen na zásuvkách. Tv stolík je vyrobený z kvalitných materiálov. Tv stolík  má dve zásuvky, ktoré majú spevnené dno opornou lištou.  Tv stolík má zásuvky na valčekových koľajničkách. Tv stolík  má na zadnej stene otvorených políc praktický otvor pre káble. Vytvorte svojím deťom krásnu a útulnú detskú či študentskú izbu s moderným detským sektorovým systémom nábytku MALCOLM.

Materiál: DTD fóliovanáRozmery: (HxŠxV) 45,5 x 120 x 42,5 cmFarebné prevedenie: dub canyon monument / sivý wolfram / potlač písmenUpozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti!

Tento produkt sa nachádza v kategórii TV stolíky, je v ponuke značky BRW, farebný variant je hnedá, sivá, materiál je DTD, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

BRW Tv stolík Malcolm RTV2S - parametre produktu

FarbaSivá
FarbaHnedá
Výška42,5 cm
Šírka120 cm
DekorDub
FunkciaS poličkou
FunkciaSo zásuvkou
MateriálDTD
KategóriaNábytok, TV stolíky
ZnačkaBRW
Farbahnedá, sivá
MateriálDTD
E-shopMojnabytok.sk

BRW Tv stolík Malcolm RTV2S - história ceny a dostupnosti

BRW Tv stolík Malcolm RTV2S - ďalšie zaujímavé produkty

BRW Tv stolík Malcolm RTV2S - ako nakúpiť najvýhodnejšie?