BRAVO AKU tyčový vysávač 2v1 Tuuli B-4655 Farba: Zelený

BRAVO AKU tyčový vysávač 2v1 Tuuli B-4655 Farba: Zelený

BRAVO AKU tyčový vysávač 2v1 Tuuli B-4655 Farba: Zelený

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BRAVO AKU tyčový vysávač 2v1 Tuuli B-4655 Farba: Zelený - popis produktu

Vďaka inovatívnemu 2v1 designu, BRAVO AKU Tuuli poskytuje neobmedzenú flexibilitu pri upratovaní . Premeňte ho behom okamihu z tyčového vysávača na ručný a dostanete sa do každého kúta vášho domova. Elektrická Turbo kefa s LED osvetlením zaručuje dokonalú viditeľnosť aj v tých najmenej osvetlených priestoroch , zatiaľ čo štrbinová hubica vám umožní efektívne vyčistiť aj tie najužšie medzery. Skladacia rukoväť a elegantný dizajn vysávača Tuuli zaisťujú, že jeho skladovanie nebude problém ani v najmenších priestoroch. Dve rýchlosti vám umožnia prispôsobiť výkon vysávača podľa vašich potrieb, či už potrebujete rýchlu údržbu alebo hĺbkové upratovanie. Vysávač je vybavený silným 22,2 V lítium-iónovým akumulátorom , ktorý zaistí až 35 minút nepretržitej prevádzky , čo vám umožní dokončiť upratovanie bez nutnosti opätovného nabíjania. A s HEPA filtrom, ktorý zachytí aj tie najjemnejšie častice prachu, bude váš domov nielen čistý, ale aj zdravší pre vašu rodinu. BRAVO AKU Tuuli je nielen praktickým pomocníkom , ale aj štýlovým doplnkom vašej domácnosti. A to všetko za najvýhodnejšiu cenu na trhu, s rýchlym dodaním do dvoch pracovných dní. Dokážte, že aj upratovanie môže byť zážitkom – s BRAVO AKU Tuuli, ktorý je perfektným spoločníkom pre každú gazdinku a mamičku, ktorá chce, aby jej domov žiaril čistotou. Detailný popis akumulátorová prevádzka typ prevedenia 2v1 kombinácia ručného a tyčového vysávača elektrická Turbo kefa s LED osvetlením, štrbinová hubica sklopná rukoväť elegantný dizajn 2 rýchlosti akumulátor 22,2 V Lion - ion dĺžka prevádzky - vysoké otáčky: 20-26 minút dĺžka prevádzky - nízke otáčky: 30-35 minút HEPA filter

Produkt BRAVO AKU tyčový vysávač 2v1 Tuuli B-4655 Farba: Zelený patrí do skupiny produktov Tyčové vysávače, patrí značke Bravo, nájdete ho u predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

BRAVO AKU tyčový vysávač 2v1 Tuuli B-4655 Farba: Zelený - parametre produktu

BRAVO AKU tyčový vysávač 2v1 Tuuli B-4655 Farba: Zelený - história ceny a dostupnosti

BRAVO AKU tyčový vysávač 2v1 Tuuli B-4655 Farba: Zelený - súvisiace články v blogu

Ako si vybrať vysávač?

Znepríjemňujú vám život blato, prach, peľ, roztoče, alergény a iné nečistoty? Vysávajte. 

BRAVO AKU tyčový vysávač 2v1 Tuuli B-4655 Farba: Zelený - ďalšie zaujímavé produkty

BRAVO AKU tyčový vysávač 2v1 Tuuli B-4655 Farba: Zelený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?