BRAUN 5000 Exactfit 1 BUA ramenný tlakomer 1 kus

BRAUN 5000 Exactfit 1 BUA ramenný tlakomer 1 kus

BRAUN 5000 Exactfit 1 BUA ramenný tlakomer 1 kus

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BRAUN 5000 Exactfit 1 BUA ramenný tlakomer 1 kus - popis produktu

Nový tlakomer Braun je digitálne zariadenie na meranie krvného tlaku a pulzu. Braun ExactFit 1 je moderné zariadenie s pokročilou technológiou. Tlakomer sa vyznačuje vysokou presnosťou merania - čo sa rovná presnosti meraní vykonávaných metódou auskultácie pomocou mechanických sfygmomanometrov kvalifikovaným zdravotníckym personálom. Zásady pre presné meranie krvného tlaku Meranie treba vykonávať vždy v tom istom dennom čase a za rovnakých podmienok. Meranie nevykonávajte 30 minút po fajčení, pití kávy alebo čaju ani po akejkoľvek námahe. Tieto faktory majú vplyv na výsledky merania. Pred meraním zabezpečte minimálne 5 minút tichého odpočinku. Ak je to možné, odporúča sa odpočinok 10 minút pred meraním. Pokúste sa vždy použiť rovnaký čas odpočinku pred meraním. Meranie vždy vykonávajte na tej istej paži. Odporúča sa ľavá paža. Počas merania sa nehýbte ani nerozprávajte. Nohy nemajte prekrížené a celé chodidlá by mali byť položené na podlahe. Umiestnite manžetu tak, aby tesne priliehala k pokožke. Manžetu neovíjajte okolo rukáva kabáta, svetra alebo košele. Ak chcete vykonať viacero meraní, pred opakovaním ďalšieho merania počkajte približne 3 minúty.

Produkt BRAUN 5000 Exactfit 1 BUA ramenný tlakomer 1 kus je možné nájsť medzi produktmi v skupine Meranie tlaku, vyrába ho značka BRAUN, v ponuke predajcu Benulekaren.sk.

BRAUN 5000 Exactfit 1 BUA ramenný tlakomer 1 kus - parametre produktu

BRAUN 5000 Exactfit 1 BUA ramenný tlakomer 1 kus - história ceny a dostupnosti

BRAUN 5000 Exactfit 1 BUA ramenný tlakomer 1 kus - ďalšie zaujímavé produkty

BRAUN 5000 Exactfit 1 BUA ramenný tlakomer 1 kus - ako nakúpiť najvýhodnejšie?