Braun Elektrická zubná kefka Oral-B ProfessionalCare OC20 OxyJet

Braun Elektrická zubná kefka Oral-B ProfessionalCare OC20 OxyJet

Braun Elektrická zubná kefka Oral-B ProfessionalCare OC20 OxyJet

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Elektrická zubná kefka Oral-B ProfessionalCare OC20 OxyJet - popis produktu

Výhody ústnej sprchy Oral-B ProfessionalCare Oxyjet MD 20: Pracuje na pulzným princípe Objem nádržky 600 ml Tlak prúdu vody 2 - 6 baru Čistenie pomocou mikrobubliniek - stlačený vzduch a voda vytvárajú mikrobublinky, ktoré napádajú baktérie plaku Špirálový prúd vody s mikrobublinky šetrne masíruje ďasná a redukuje krvácanie Podpora sviežosti - pomáha napádať baktérie a zanecháva v ústach pocit čistoty a sviežosti Ideálny pre každodennú ústnu hygienu ako doplnok čistenia zubov, pre čistenie implantátov, mostíkov a koruniek Vyčistí medzizubné priestory a ťažko dosiahnuteľné miesta Balenie obsahuje tieto náhradné hlavice: 1 x Precision Clean (FlexiSoft) 1 x ProBright (ProWhite) 1 x Interspace Power Tip 4 x náhradné trysky Oxyjet Rozmery výrobku: Hmotnosť netto: 1,155 kg Výška: 22 cm Šírka: 15 cm Hĺbka: 22 cm

Tento produkt nájdete v skupine Zubné kefky, patrí pod značku BRAUN v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Braun Elektrická zubná kefka Oral-B ProfessionalCare OC20 OxyJet patrí do skupiny produktov Elektrické zubné kefky, patrí značke BRAUN v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Braun Elektrická zubná kefka Oral-B ProfessionalCare OC20 OxyJet - parametre produktu

Braun Elektrická zubná kefka Oral-B ProfessionalCare OC20 OxyJet - história ceny a dostupnosti

Braun Elektrická zubná kefka Oral-B ProfessionalCare OC20 OxyJet - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Elektrická zubná kefka Oral-B ProfessionalCare OC20 OxyJet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?