BOX SPORT červená-čierna XXS (136–145)

BOX SPORT červená-čierna XXS (136–145)

BOX SPORT červená-čierna XXS (136–145)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 59,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BOX SPORT červená-čierna XXS (136–145) - popis produktu

GIVOVA SPORT – to je športová súprava, čiapka, športový ruskak, futbalový dres s trenírkami a štulpne. GIVOVA box je ideálny pre tímy, ktoré sa zúčastňujú rôznych turnajov alebo líg, ale aj pre deti na tréningy alebo vychádzky. Vďaka použitiu moderných materiálov je výstroj odolná voči častému umývaniu - vždy tak bude žiariť jasnými farbami. Jej mäkké tkaniny a elastické vlákna sa prispôsobia vášmu telu, kopírujú každý pohyb a dynamicky odvádzajú pot a iné tekutiny z tela. Futbalová súprava však nie je len funkčná a komfortná, ale aj štýlová s moderným designom. Boxy GIVOVA boli vytvorené špeciálne pre tých, ktorí chcú jedinečný prístup, skvelý herný zážitok a rovnako kvalitu za dobrú cenu. Dizajn GIVOVA je len pre skutočných futbalových šampiónov.Box SPORT obsahuje:dvojdielna vychádzková súprava (Tuta Visa) 100% polyesterfutbalový dres s trenkami (Kit One) štulpne (Calza Calcio)čiapka (Zuccotto)športový ruksak (Zaino Sport)

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové oblečenie, je v ponuke značky Givova vo veľkosti 2XS, v ponuke predajcu Givsport.sk.

BOX SPORT červená-čierna XXS (136–145) - parametre produktu

Veľkosť2XS
Pohlavieunisex
Farba - kombináciabez farby
KategóriaČiapky, Športové oblečenie, Futbal, Dresy, Trenírky
ZnačkaGivova
Veľkosť2XS
E-shopGivsport.sk

BOX SPORT červená-čierna XXS (136–145) - história ceny a dostupnosti

BOX SPORT červená-čierna XXS (136–145) - ďalšie zaujímavé produkty

BOX SPORT červená-čierna XXS (136–145) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?