Box na káble Vilde 569618, biela

Box na káble Vilde 569618, biela

Box na káble Vilde 569618, biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Box na káble Vilde 569618, biela - popis produktu

Organizér káblov umožňuje správne uloženie káblov a zároveň zabraňuje ich zamotaniu. Je vyrobený z bieleho plastového materiálu.PRAKTICKÉ - Pohodlný organizér káblov s tromi otvormi. Kontajner umožňuje správne uloženie káblov a tiež zabraňuje ich zamotaniu. Organizér má rozmery 32 x 12 x 11,5 cm.ODOLNÉ - Vyrobené z najkvalitnejšieho plastu v bielej farbe. Nádoba je ľahká a odolná.FUNKČNÉ - Nádoba pomáha usporiadať káble a predlžovacie káble. Keď sú umiestnené vo vnútri, nie sú viditeľné. Box chráni pred vlhkosťou, prachom a mechanickým poškodením a chráni ich pred deťmi a domácimi zvieratami.BEZPEČNÝ - Nádoba má otvory a prieduchy vo veku, ktoré zabezpečujú správne prúdenie vzduchu k uloženým káblom. Bočné otvory navyše umožňujú správne vedenie káblov.VŠESTRANNÉ - Nádobu je možné použiť v každej miestnosti. Skvele poslúži v obývačke, okolo audio-video techniky, ale aj v kancelárii, kde prebytok káblov dokáže narobiť chaos.Organizér káblov zaisťuje správne uloženie káblov. Chráni tiež káble a predlžovacie káble pred prachom a chráni pred malými deťmi a domácimi zvieratami. Používanie nádoby znižuje riziko úrazu elektrickým prúdom. Pomáha udržiavať poriadok na miestach, kde je veľké nahromadenie káblov. Originálny produkt značky Vilde. Vyrobené v súlade s európskymi normami.Materiál: plastDĺžka: 32 cmŠírka: 12 cmVýška: 11,5 cmHmotnosť (g): 300Farba: biela- 569618

Tento produkt sa nachádza v kategórii Organizéry káblov, patrí značke Vilde, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Box na káble Vilde 569618, biela - parametre produktu

Box na káble Vilde 569618, biela - história ceny a dostupnosti

Box na káble Vilde 569618, biela - ďalšie zaujímavé produkty

Box na káble Vilde 569618, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?