Borogyn vaginálne čapíky 10x2g

Borogyn vaginálne čapíky 10x2g

Borogyn vaginálne čapíky 10x2g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Borogyn vaginálne čapíky 10x2g - popis produktu

Prípravok BOROGYN® vaginálne čapíky sa používa pri prevencii a liečbe vaginálnych ochorení, vrátane mykotických. Pomáha zmierňovať podráždenie, pálenie i svrbenie a pomáha obnoviť prirodzenú vaginálnu obranyschopnosť. Obsahuje kyselinu boritú, kyselinu mliečnu a polykarbofil a pomáha odstraňovať príznaky spôsobené nevyváženým vaginálnym pH a endogénnou bakteriálnou flórou.

Kyselina mliečna, ktorá je bežne prítomná v pošve, podporuje okamžitú úpravu pH a uľahčuje prirodzenú obnovu krehkého vulvovaginálneho ekosystému. Kyselina boritá vďaka svojmu pretrvávaniu vo vaginálnom ekosystéme dlhodobo podporuje zníženie vaginálneho pH. Polykarbofil je po naviazaní na pošvový hlien schopný nepretržite uvoľňovať ióny H+, ktoré pomáhajú znižovať pH pošvového prostredia.

Zloženie

Kyselina boritá – pomáha dlhodobo znižovať vaginálne pH, Kyselina mliečna – pomáha okamžite stabilizovať fyziologické hodnoty pH v pošve, Kyselina glycerhetínová – výťažok zo sladkého drievka, Tee tree oil – antibakteriálne a protizápalové účinky, Polykarbofil – bioadhezívny gél Vitamín E, vitamín A

Ako sa aplikujú vaginálne čapíky Borogyn

Zavádzajte jeden čapík do pošvy denne, najlepšie večer pred spaním, po dobu 5–7 dní, po menštruácii alebo podľa odporúčania lekára. 1. Pošvovú oblasť dôkladne umyte (najlepšie vonkajším aj vnútorným vaginálnym výplachom). 2. Otvorte balenie, riadne si umyte ruky a vyberte jeden čapík z blistra. 3. Čapík jemne zaveďte hlboko do pošvy, najlepšie v polohe poležiačky na chrbte, aby nedošlo k nechcenému vykĺznutiu čapíka z pošvy.

Upozornenie

Uchovávajte mimo dohľadu a dosahu detí. Neprehĺtajte. Nepoužívajte, ak je obal poškodený. Nepoužívajte prípravok po uplynutí dátumu exspirácie. Dátum exspirácie sa vzťahuje na neotvorený a správne uchovávaný prípravok. Nepoužívajte prípravok v prípade vaginálnych lézií a poranení. Nepoužívajte prípravok počas menštruácie. Neprekračujte odporúčané dávkovanie bez porady s lekárom. Používanie prípravku, najmä dlhodobé, môže viesť k vzniku precitlivenosti. V takom prípade liečbu ukončite a o vhodnej liečbe sa poraďte so svojim lekárom. Je dôležité informovať lekára alebo lekárnika o všetkých nežiaducich účinkoch, ktoré nie sú uvedené v tomto návode na použitie.

Borogyn vaginálne čapíky 10x2g - parametre produktu

KategóriaČapice

Borogyn vaginálne čapíky 10x2g - história ceny a dostupnosti

Borogyn vaginálne čapíky 10x2g - ďalšie zaujímavé produkty

Borogyn vaginálne čapíky 10x2g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?